Допустимата бройка на интимните партньори?

Допустимата бройка на интимните партньори?

Хората, които са посетили спалнята ви не трябва да са повече от 10, защото новият ви партньор може да ви сметне за безразборни флиртаджии, разкриват от БГНЕС. Анкетата, в която са взели участие 1000 души, същото така показва, че ако сте спали с по-малко от десет души сте неопитни. Точно десет биха били идеалната среда, а повече от това число отива на "твърде горещо".

1788976


50% от жените приемат за нормално, ако партньорът им е правил секс с 10 партньорки. 46% от мъжете дали същия отговор съответно за дамите си. Около 11 на сто от анкетираните жени смятат, че идеалната цифра варира между 10 и 30 сексуални половинки. Същата цифра искат да чуят 10 на сто от мъжете. Само 3% от участниците биха останали доволни, ако разберат, че партньорът им е имал интимни отношения с повече от 30 души. Не всички обаче искат да са наясно с подобна информация. 35% от жените настояват да знаят цялата истина за миналото на човека до тях, но 65% не държат да научават точно това. Мъжете в по-голям процент не се вълнуват от бройката на половинките си.

1788974

От друга страна силният пол е този, който изпитва по-голямо желание да се похвали с цифрата. Музикантът Мик Джагър е един от примерите за това. Той разгласи на света, че е спал с 4000 жени. Но рекордът все още е в ръцете на известния холивудски прелъстител Уорън Бийти, който бил ощастливил 12 000 жени. Актьорът Ръсел Бранд наскоро се похвали, че спи с поне три жени на ден. Известните дами в шоубизнеса, колкото и да са отворени към всички теми, рядко издават тази информация пред обществото.


1788975

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май