Дами,не може да симулирате оргазъм

Защото вашият партньор ще узнае!
Дами,не може да симулирате оргазъм

Дами, няма нужда да се заблуждавате, че можете да излъжете партньора си в леглото и да симулирате оргазъм!

Според ново изследване публикувано в Archives of Sexual Behavior установи, че вашата половинка притежава достатъчно добра интуиция, за да знае дали сте сексуално удовлетворени или не.

Изследователите от University of Waterloo в Онтарио поставили под наблюдение 84 двойки, които са от дълго време заедно. След анализирането на отговорите дадени от двойките – учените установили, че партньорите имат изключително ясна представа колко удовлетворен или незадоволен в сексуално отношение е човека до тях.

Смисълът на получените резултати е само още едно доказателство, че близостта между двойката и откритите разговори на тема секс водят до по-добро и качествено общуване в леглото и наред с това до сексуална удовлетвореност.

1555608Thinkstock/Guliver

"По-доброто сексуално общуване прогнозира до голяма степен, че хората ще бъдат по-добри в оценяването на сексуалното удовлетворение на партньорката си.”, казва Erin Fallis един от изследователите провели проучването и докторант в University of Waterloo.

"За щастие, дори и да не сте най-добри в общуването, все още можете да усещате потребностите, желанията и емоции на човека до вас, ако имате други умения като интелигентност, чувствителност, а и все пак живеете с този човек от дълго време.”, допълва Erin Fallis.

В крайна сметка вашият сексуален живот е точно толкова добър, колкото си мислите, защото вашият партньор може най-добре да улови настроенията и колко в действителност се чувствате добре в общата ви връзка.

Ако мечтаете да подобрите нещата в леглото или се чувствате незадоволена, то не пропускайте да поговорите открито за секс с човека до вас. В крайна сметка с разговор можете да стигнете до истината, която ще носи радост и наслада в леглото и за двамата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април