Да се повозим! Най-удобните секс пози в колата

Да се повозим! Най-удобните секс пози в колата

Да, да правиш сека в легло е наистина удобно, но смяната на обстановката може да направи нещата много по-задушевни.  Това не означава, че трябва да разбиете банка, за да си позволите луксозен хотел. Вместо това, просто се качете в колата и потегляйте. Какво звучи по-секси от запотени стъкла, заради секс.

Независимо дали мисълта за това ще ви припомни сладки мигове с гаджето от гимназията или горещата сцена между Джак и Роуз от Титаник, всеки ще се съгласи, че приключенията на задната седалка могат да бъдат изключително секси.

От една страна това означава, че можете да го направите буквално навсякъде. Това е кола. Просто шофирате до локацията, която пожелаете. Може да  е пуст плаж по залез, гората или празен паркинг по тъмно. Вие решавате колко романтични или разкрепостени искате да станете.

От друга, фактът, че има толкова много места, където да се опрете или да се хванете, предполага разнообразие в движенията и позите.

И за да направи сесията още по-гореща (защото защо не?), д-р Джес О’Райли, постоянен сексолог в Astroglide, предлага да се възползвате от всички "инструменти", които имате на ваше разположение " - предпазни колани за леко обездвижване, регулиране на седалката за различни ъгли и радио, за да създадете настроение."

И не на последно място, не можете да прекарате часове в толкова свита поза. Най-малкото ще се появят крампи в краката ви, което от своя страна създава усещането за неотложност. А то ще ви потопи в "искам те веднага” емоции, които предполагат истинско удоволствие.

  1. Паркирайте колата в изолирана, но безопасна зона.

Това трябва да се разбира от само себе си. Едва ли бихте иска ли да ви глобят за непристойно поведение, да бъдете видени  и все пак в достатъчно населен и достъпен район в случай на извънредна ситуация. 

  1. Носете удобно, лесно за събличане облекло

Помислете: пола или рокля вместо дънки и потник. "Искате облекло, което лесно да повдигате, за да можете бързо да свалите бельото", казва Джанет Брито, доктор по философия, лицензиран клиничен психолог и сертифициран секс терапевт в Хонолулу, Хавай. Също така искате да можете да хвърлите споменатото облекло обратно за миг, в случай на внезапни посетители.

  1. Определете очакванията си

Както при всяко сексуално преживяване, комуникацията с партньора е от първостепенно значение.  Определено искате да се ръководите от идеята си като се качите в колата, като насоки какво си представя всеки от вас!

А и ако партньорът ви не е толкова авантюристично настроен като вас , може да се почувствате отхвърлени като ви помоли да се закопчаете.

  1. Добавете осветление

Дали ще е фенерче, околната светлина или дори телефона си, за да осветите малко мястото. Така не само ще създадете приятна обстановка, но и ще избегнете травми.

И не забравяйте за радиото. Пуснете музика, която хареса и на двамата и ще ви настрои.

  1. На хладно е по-добре

Връщаме се отново към онази гореща сцена с Джак и Роуз и изпотяването на прозорците. Тази гадост може да си я спестите. Защото ако е твърде топло, то в кола, докато правите секс ще е направо като в Ада. Затова включете климатика или избирайте по-хладни вечери.

  1. Възползвайте се от люка на покрива

Препрадка към предишния съвет: Ако имате люк на покрива, използвайте  го. Не само че ще ви разхлади, ще имате повече въздух, но и осигурява повече пространство за седящи пози. Само си направете услуга и поддържайте децибелите на разумни нива.

  1. Експериментирайте на различни места

Вероятно ви се е случвало да свалите едната седалка и да нападнете партньора си. Но замисляли ли сте се за другите варианти като задната седалка, ако имате удобен багажник, на отворени задни врати, а дори и на капака, ако сте достатъчно смели?

  1. И още нещо…

Големият автомобил е по-добрия вариант винаги. Дава възможност за пози като "обърната ездачка” просто като избутате предната седалка достатъчно назад .  И "авто задна” не е за изпускане.

Вижте галерията за подхдящи пози:

 

 

 

 

 

 

 

 

 Източник: Трафикнюз

ключови думи:
пози секс в кола

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май