81 години любов...

... не стигат. Винаги може и още :)
81 години любов...

Адски много ни радват романтичните любовни истории - тези, които траят вечно. Или поне малко след това :) Познавайки ни изключително добре, момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ни разказаха за една наистина вдъхновяваща двойка от село в Китай...  

*** 

Той е на 104, а неговата чаровна баба е с 4 лета "по-малка" от него. Женени са от цели 81 години.

До ден-днешен обичта и разбирателството помежду им будят възхищение. За сметка на това обаче, сватбата им преди толкова много десетилетия не е била нищо особено. Не са имали пари да вдигнат весело тържество, не са имали възможност дори да запечатат на снимка вълнуващия момент.

81 години по-късно симпатичните столетници решават да наваксат пропуснатото. Дядото купува на любимата си жена нова булчинска рокля. И са готови за сватбена фотосесия! 

Когато извежда "булката" от общия дом, старецът възкликва пред насъбрала се тълпа: "Съпруго, толкова си красива!" А това е самата истина. Вижте колко прекрасно се смее сладката баба!  

Пожелаваме им още дълги години щастлив семеен живот. А сега, нека направим нашите си изводи. Те са следните: нека не се доверяваме на хора като Фредерик Бегбеде, които пишат цели книги със заглавия "Любовта трае три години". Нека не използваме като утеха думите им, в случай, че все още не сме срещнали истинската любов. Споделената. Трайната. Спокойната. Онази, която завинаги ще осмисли живота ни.

1008512
Нека не се оправдаваме. Съпрузите могат не само да се уважават, но и да се чувстват влюбени до края на дните си. Доказват го бедните хорица от Китай, които току-що ви представихме. 
Вярвайте в тези истории! Защото са истински. 

Още от jenite: 

Един ден от живота на проститутката (18+) 

Мацка предлага секс на непознати мъже 

Какво мислят децата за съпружеския живот?  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май