7 съвета за по-страстен секс

7 съвета за по-страстен секс

Поддържането на близост в семейната или дългогодишната връзка е въпрос на усилия и от двете страни. Именно благодарение на тях ще можете да се радвате на хармония, щастие, любов и сексуално привличане.

Предлагам ви 7 съвета от специалистите, благодарение на които ще поддържате връзката си жива и пълноценна.

1. Предвидимостта не е секси

Не планирайте сексуалните си контакти в противен случай сами ще убиете блясъка в очите си и ще изгасите трайно страстта помежду си! Имайте предвид, че човек може да се радва хармоничен и пълноценен сексуален живот и без да планира. Изненадвайте се взаимно навсякъде и по всяко време.

2. Откраднете си целувка

Уж случайната целувка на обичаното от партньора място или внимателното примъкване в най-неочаквания за партньора момент може да разпали страстта и у двамата, така че не се лишавайте от тези малки мигове. Сутрешният секс може да се превърне в любим начин да започнете деня си!

3. Бъдете отворени за новости

Пасивното поведение и еднообразието в леглото могат да причинят трайно отдалечаване един от друг и най-вече да ви лишат от възможността да се радвате на страстни нощи. Не се лишавайте от възможността да експериментирате! Говорете открито за това което харесвате.

1587154Thinkstock/Guliver

4. Вземете заедно душ

Не пропускайте да се напъхате под душа двамата заедно и не се колебайте да се отдадете на разгорещени страсти.

5. Дарете партньора с орален секс


Оралният секс доказано носи наслада, отмора и най-вече релаксация. Не се лишавайте от него!

6. Стриптийз за лека нощ

Какъв по-отличен начин за приключване на деня можете да мечтаете от небрежно направен стриптийз пред очите на половинката?! Уж сте готови за сън, но нещата могат коренно да се променят, ако съблечете облеклото си по-артистично и секси.

7. Лягайте си винаги заедно!

Последното правилно е изключително важно, за да запазите цялостта на семейството и най-вече да се радвате на любов, щастие и пълноценен сексуален живот. 

Прочетете още: Защо сексът след 40 е по-добър?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април