7 знака, че сте добри в леглото

7 знака, че сте добри в леглото

ои са 7-те ясни признака за добрия любовник? Време е да ги научим сега.

Ако партньорът ви не се стърпи да направи това  
Независимо дали става дума за задните части, гърдите или други части на тялото, ако партньорът ви хване здраво и дори леко ви "напляска" по време на интимен, това показва, че наистина харесва случващото се и е много развълнуван. Честито! Това е сигурен знак, че сте добър любовник.

Ако иска да го направи отново
Той не може да ви се насити и след интимен акт ви иска отново. Еха! Това говори много! Между другото, според проучванията, щастливите двойки са интимни по-често.

Обича да опитва нови неща
Вашият партньор винаги ли търси нови практики и интересни пози? Това не означава, че му е скучно с вас. По-скоро той се чувства толкова комфортно в леглото с вас, че му харесва да изследва "нови светове". Това е ясен знак, че той ви смята за отворени към него,  а това е изключително важно в интимния живот!  

Той флиртува с вас след интимност
След интимният акт той шепне ли ви в ухото? Усмихва ли се и флиртува ли с вас? Или пък изпраща ли ви нежно или откровено съобщение, веднага след като се разделите? Тогава определено струвате много в леглото!

Той не може да устои да не те прегърне
Играли сте си в леглото и само след няколко минути той пак не спира да ви докосва и прегръща? Нищо чудно, защото сте го подлудили!

Той признава колко добре му е било
Класика е мъжът да пита "Добър ли бях?". Но ако вие сте бомбата в леглото, тогава вашият любовник ще ви каже колко страхотно е било всичко, вместо да попита как оценявате уменията му. Този комплимент е страхотен. Защото това, което той наистина има предвид, е: "Скъпа, ти си невероятна в леглото!"

За вас интимността е удоволствие
Разбира се, и двамата партньори трябва да й се наслаждават. Никой не бива да остава "лишен" от приятни усещания. Така че, ако обичате да любовните игри с партньора си и не търсите извинения като "главоболие", тогава говори, вие сте идеални един за друг!

Автор: Лора КОСТОВА

Източник:  happy-woman.bg

ключови думи:
интимносг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май