5 горещи пози за секс под душа

5 горещи пози за секс под душа

Балерината

Мислете за тази поза като за мокрия вариант на мисионерската, защото при нея отново сте лице в лице, а усещането е изключително интимно и горещо. И двамата сте прави, но вие трябва да обвиете единия си крак около хълбока на партньора си – или просто да го подпрете на ваната например за повече сигурност и стабилност. Тази поза дава и голяма свобода на действие в зависимост от настроението – игра с гърдите, стимулиране с пръсти или дори с водоустойчиви играчки...

Мокро куче

Мокрото куче е леко променената версия на кучешката поза, в която трябва да сте прави, да се наведете леко напред, да подпрете ръцете на стената за повече стабилност и леко да присвиете коленете си. Партньорът ви може да проникне отзад под много възбуждащ ъгъл или да протегне ръце напред през това време, за да дразни клитора и гърдите ви.

Ездачката

Когато правите секс под душа, искате да се забавлявате и да не го мислите много-много, но има някои пречки, които трябва да вземете предвид. За да сте сигурни, че не сте останали в компрометираща и мокра ситуация, тази позиция позволява на вас и партньора ви да седите на пода, така че да няма подхлъзване или падане. Ето как става: накарайте партньора си да седне във ваната и, да, познахте – може да го обяздите както пожелаете. Позата позволява достъп на клитора, стимулиране на G-точката и възможност да издърпате партньора си още по-близо в най-екстатичния момент, докато и двамата сте потопени в топлата вода.

Орален водопад

Доста секси име, нали? Когато няма много място за творческа изява, малко орална любов никога не е лоша идея. За тази позиция се изправете под душа, а партньорът ви може да коленичи пред вас и да ви зарадва с пъргавия си език и пръсти, докато топлата вода изостря още повече усещането. Не забравяйте да се смените по някое време, за да можете и двамата да се насладите максимално на това мокро удоволствие.

Обратно към класиката

Ако оралната любов или основната част на секса под душа не е вашият тип забавление, не се притеснявайте – тези пози не изчерпват всички начини, по които можете да се забавлявате заедно в банята. Има и други варианти да се насладите на секси моменти под душа с вашия партньор – от търкане на телата до взаимно задоволяване. Поиграйте със себе си или се гледайте един друг как се докосвате. А защо не просто да се поцелувате страстно в банята, притиснати един в друг, преди да пренесете основната част от действието обратно в спалнята?

Източник: Edna.bg

ключови думи:
секс под душа

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май