3 кофти идеи за първа среща. Назаем от звездите

Да не мислите, че известните личности са професионалисти в съблазняването... Професионалисти, друг път!
3 кофти идеи за първа среща. Назаем от звездите

Като се замисля, не съм имала много първи срещи досега. Просто бързо открих мъжа на живота си, а пък и началното ни виждане с него трудно може да мине за среща. Даже изобщо не може да мине за такова.

Така, де. Май нямам опит в тези неща, но успокояващото е, че не съм единствена. Ето, например, три звездни герои, които сякаш също си нямат понятие от темата:

Адам Лавин

Фронтменът на американската банда "Maroon 5" е доста смахнат и редовно го доказва в интервютата, които дава за престижни издания. Как си представя той идеалната първа среща ли? Така: облечен в смокинг, под ръка с красива, също адски наконтена, мадама. Двамата не си губят времето и отиват директно... в "Макдонълдс", за да изядат по един "романтичен" сандвич с пържени картофки :) Мистър Лавин смята, че няма по-брилянтно хрумване от това и, че всяка мацка би останала безкрайно очарована от подобно развитие на събитията.

Аз обаче не съм на същото мнение :) Въпреки всичко, Адам изобщо не страда от липса на женско присъствие в живота си. Как го постига, по дяволите!

830592justjared

Бившият на Ким Кардашиян

Един от бившите, де, а именно – чернокожият състезател по американски футбол Реджи Буш. На първата им среща Ким отишла да го "забере" от автомивката и после влюбените гълъбчета се отправили към небезизвестния мексикански ресторант "Chipotle Mexican Grill". Там се натъпкали догоре с подчертано пикантни специалитети и се върнали да приберат измития на Реджи автомобил.

Колко практично, а?

Джъстин Бийбър

Джъстин пък е пример за това, че прекалено многото романтика е... прекалена. За първата си среща с бившата си приятелка - Селена Гомес, изпълнителят резервирал спортния център "Los Angeles' Staples Center", както и територията около него. Джъстин и Селена стигнали до мястото чрез специално създаден подземен тунел. А на големия екран, където обикновено се излъчвали различни спортни мероприятия, бил прожектиран филмът "Титаник". Ъ? Луда работа!

Та, вие внимавайте с първата среща. Не, че от нея зависи всичко, ама би било добре тя да е успешна.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май