2014-та: най-подходящата година за целуване

Поне според нас...
2014-та: най-подходящата година за целуване

Скъпи фитуелчета, запознахте ли се вече с астрологическата си прогноза за новата година? Е, надяваме се, че сте останали доволни от предсказанията на колегите астролози. А ако все пак не сте, нека побързаме да ви зарадваме с нашата прогноза: ще се целувате яко през 2014-та! Това важи за всички представители на зодиите, без изключения :)   

Извън кръга на шегата, искрено ви препоръчваме да заложите на интимните ласки през следващите 12 месеца. Защо ли? Ами, просто няма нищо по-хубаво от споделената близост и нежност.

Целувайте с любов обаче, не механично и не без желание. Целувайте по собствена воля. Защото ви ХАРЕСВА. Защото :) 

Даже ще се опитаме да ви вдъхновим да използвате по-често устните си по предназначение. Само след ред разстояние ще ви покажем три страхотни кадъра на целуващи се хора, заснети в навечерието на новата година.

Снимките са от плажа на Копакабана, Рио де Жанейро (Бразилия) и са безкрайно романтични. На фона на красива заря и във водата, целувките винаги се получават, не се съмнявайте:

1152607Guliver/Getty Images

1152608Guliver/Getty Images

1152605Guliver/Getty Images

*Заглавната снимка пък е от площада Time Square в Ню Йорк, където около милион души от цял свят посрещнаха 2014-та, опълчвайки се на кучешкия студ, сковал метроплиса.  

ключови думи:
2014 година целуване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април