10 съвета за любовта и секса

10 съвета за любовта и секса

10 съвета, които да ти помогнат в любовта и секса. За да можете ти и половинката ти да прекарате много незабравими дни. 

1. За да се чувстваш добре с някого, първо трябва да си така със себе си 
Няма да успееш да се отдадеш на друг, ако не си наясно със себе си. Трябва да успяваш да достигнеш собствено развновесие, приемайки начинът си на съществуване и външния си вид. 
Съвет: Пази външния си вид и се харесвай, само така ще бъдеш привлекателна за останалите. 

2. Грижи се за любовта си по интелигентен начин 
Не съществува вечна любов, тя винаги се променя с течение на годините. Трябва всеки ден да се полагат усилия, за да се поддържа любовта жива. Ключът е в обединяването на сърце, глава и секс: сърцето, за да помагаш на чувствата да цъфтят; глава, за да преодоляваш трудностите; секс, за да се наслаждаваш физически на любовта. 
Съвет: Никога не губи способността да изненадваш другия. Така ще му покажеш колко специален е за теб. 

3. Използвай презерватив в случайните връзки 
Единственото спасение от ужасяващото нарастване на процента на случаите на СПИН е да се поставят граници, т.е., да се използва презерватив, особено в случайните връзки. Не само ще избегнеш това да се заразиш със СПИН или други венерически болести, а ще се предпазиш от нежелана бременност. 
Съвет: Ако имаш постоянен партньор и предпочиташ друг тип контрацептив, като хапчета и т.н., е препоръчително и двамата да се изследвате за СПИН или друг тип болест. Не е недоверие. А здраве. 

4. Говорейки, хората се разбират 
Комуникацията е единственото средство, което съществува, за да се разбираме. 90% от двойките, които влизат в конфликт, имат недостатъчна способност за водене на диалог. Едн добро общуване в много случаи пречи да се стигне до сериозни проблеми или, ако вече са изникнали такива, помага за скорошното им разрешаване, за да не се развали хармонията. 
Съвет: Важно е да имаш предвид невербалното общуване. Един поглед или жест навреме може да избегне достигането до застрашаващи стабилността ситуации. Освен това, един израз или жест, понякога може да означават повече от цяло изречение. 

5. Ако нямаш партньор, не го търси отчаяно 
Ако вече си навършила 30 и всички твои приятелки имат гаджета не се хвърляй в отчаяно търсене на мъж. Никога не действа. Но недей да се заключваш вкъщи, защото любовта няма да позвъни на вратата. Подреди живота си по различен начин. Увеличи социалните си контакти, общувай с повече хора, които може да имат допирни точки с теб. Трябва да си отворена и отзивчива. Само така може да изникне нещо. 
Съвет: Добре е да си взискателна. Но в разумна мярка. Принцът на белия кон не съществува. Най – важното е мъжът, с който имаш връзка да те забавлява, да те изслушва и винаги да има какво да ти каже. 

6. "Забавен” секс 
Кой е казал, че сексът е сериозно и установено по правила действие? Ако наистина искаш да продължиш да поддържаш желанието, трябва да практикуваш здравословен, "увлекателен” секс с вложена фантазия. Прави го с любов и забавление. ;) 
Съвет: Добре е да маркирате границите, които да не преминавате, така няма да има неприятни изненади. 

7. Научи се да даваш и споделяш без да обременяваш 
Много жени, водени от страх да загубят този, когото обичат, търсят различни извинения, за да са винаги с него, пречейки му да има свой собствен живот вкъщи или в работата. Непростима грешка. С това действие само ще успееш да го потиснеш, винаги да търси начин да се "отърве” от теб, дори и да е за една минута. Имай предвид, че всеки трябва да има своето собствено пространство, за да може да се развива като личност. 
Съвет: Съгласявай се, когато поиска да излезе с приятели. Това е признак на доверие, който ще го накара да поиска да се върне вкъщи, за да те възнагради. 

8. Въображението в леглото 
Сексът е важен за всяка двойка, това е една от разликите между тази връзка и една приятелска. Но мисионерската поза може да отегчи всеки. Подправяй всичко със страст и малко въображение. Оригинални места, където да правите любов или пикантни играчки дават добри резултати. 
Съвет: Изненадвай го с неочаквани целувки, прегръщай го, когато събира съдовете или му шепни дръзки изречения в ухото; подготви му една среща – изненада; вкарай в практиката сексуалните си фантазии... Какво ще кажеш за един гол покер? 

9. Поемай инициативата 
От много, много време мъжът доминира сексуалното "поле” на жената. Той определя кога, как и къде. Може би вече е време да си отмъстиш за всички онези потиснати жени, които не са могли да се наслаждават в леглото на това, което би им харесало. ;) Как? Поеми инициативата. Не чакай той да те повика. Изненадай го! 
Съвет: Едно възбуждащо облекло или един добър стриптийз са средства, които никога не те провалят, когато искаш да събудиш желанието му. 

10. Не пренасяй проблемите в леглото 
В леглото – само секс и почивка, никога проблеми. Много двойки, вместо да се изправят пред конфликтите, ги разрешават с една добра сесия в леглото. Лошо решение, имайки предвид, че ако не се разреши дълбочината на проблема, той може да се появи отново всеки един момент. 
Съвет: Най – доброто е да намериш решението, запазвайки се близо до това, което е мотивирало проблема, а след това да отпразнувате разрешението в леглото. Разрешение – легло, а не легло – разрешение. В този случай редът на нещата е важен. :) 

ключови думи:
любов секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април