10 романтични предложения за брак

Почерпете се с малко романтика
10 романтични предложения за брак

Не сме сигурни дали бракът още е на мода, но в случай, че е, решихме да се задълбочим малко повече в момента, който е ключов за това дали ще има сватба или напротив. Говорим за предложението, разбира се. Ако сте от хората, които просто сядат и обсъждат с гаджето си идеята да станат официално мъж и жена, тогава вие нямате нужда от тази статия. Ако все пак сте решили да внесете романтика в живота си и да предложите брак по интересен и оригинален начин, ние подбрахме няколко такива за вас. Изберете най-готиният и ви стискаме палци отговорът да е "Да”.

  1. Пуснете обява в страница от вестник или списание, което приятелката ви чете. Все пак, за да прави впечатление, обявата трябва да е с големи размери и да привлича вниманието. За всички останали читатели това ще бъде една непотребна страница от вестник, но за вашето семейство ще бъде увековечено предложение за брак.
  2. Наскоро един господин реши да поздрави съпругата си за годишнината им от билборд в центъра на София. Същата идея може да бъде използвана и за предложение за брак.
  3. Сложете пръстена на ръката й докато спи. Когато се събуди, може би ще схване намека.
  4. Направете видео с предложението си и го качете в YouTube. Когато сте заедно небрежно й кажете да пусне този клип, защото е много интересен/много смешен и чакайте. Всеки момент ще разбере, че става въпрос за нея.
  5. Ако приятелката ви е фен на сладкото, може да й поръчате торта с надпис "Ще се омъжиш ли за мен?”. Или ще ви замери с тортата, или ще каже "Да". 
  6. Ако имате куче, му дайте кутийката с пръстена (но гледайте да е добре затворена) и викнете приятелката си да види с какво си играе кучето. Така на практика домашният ви любимец ще свърши голяма част от работата.
  7. Ако не се притеснявате да предложите брак пред много хора, тогава това е вашата идея. Когато сте на вечеря с приятели вдигнете тост за вашата половинка като започнете с традиционните неща. След това съвсем изненадващо й предложете брак. Този вариант крие (малък) риск тя да приеме, заради неудобството от многото хора.
  8. Ако решите да комбинирате предложението с друг празник – рожден ден, св. Валентин, тогава напишете думите, които искате да й кажете на лист и го опаковайте в страхотна кутия за подарък. Подарете й кутията като тя си мисли, че е нещо традиционно, но ще остане изумена, когато види предложението ви.
  9. Ако сте на почивка на морето или живеете в град до морето, отидете заедно на плажа вечер, когато няма много хора и напишете в пясъка " Ще се омъжиш ли за мен?”
  10. А това е и един нагледен пример:

Ако вече сте решили да предлагате и сте си избрали начин, моля ви споделете как е минало на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май