10 знака, че се радвате на пълноценен сексуален живот - II част

Изградете щастието си с много любов!
10 знака, че се радвате на пълноценен сексуален живот - II част

Задоволените в сексуално отношение хора могат да бъдат подушени отдалеч! В случай, че не ми вярвате ви предлагам наръчник с 10 знака, по които можете да разпознаете дали човекът срещу вас има пълноценен сексуален живот.

Съмнявам се, че мнозина от вас могат да отгатнат какво се случва в спалнята на съседите или приятелите и вероятно и не ви интересува, но благодарение на списъкът с 10-те знака ще узнаете дали вие самите се радвате на пълноценна сексуална връзка. Ако нещо ви куца, то определено ще имате време за реакция.

Предлагам да се запознаете с първите 5 от списъка ето ТУК, а сега ще ви представя останалите 5 знака:

Готови сте на секс от съчувствие

1552694Thinkstock/Guliver

Не отказвате да правите секс с вашия партньор, само защото той/ тя иска независимо, че не ви е до това в момента. Някои експерти смятат, че не трябва да пропускате да доставяте радост на човека до вас, защото това говори за готовността ви да се жертвате в името на радостта, която можете да доставите на обичаната от вас половинка.

Знаете кога да внесете промени в сексуалния живот

Според последните проучвания проведени през 2014 година в University of Waterloo във Великобритания, повечето двойки влизат в конкретна рутина в сексуалния живот, което води до намаляване цялостно на желанието за секс. В случай, че съумеете да изненадвате партньора и себе си в секса, то определено се радвате на пълноценен сексуален живот.

Щастливи сте заедно

1552695Thinkstock/Guliver

Звучи сякаш елементарно, но истината е, че ако имате силна приятелска връзка и сексуално удовлетворение, то може да се смята, че се радвате на щастлив съвместен живот. Имайте предвид, че психическата връзка изградена на доверие и близост създава отлични предпоставки и за удовлетворяващ сексуален живот.

Притежавате пикантен речник

Закачлив смс изпратен на телефона на любимия или мръснишко шепнене в ухото на партньора са сигнал за емоционална и сексуална близост. Мъжете, които съхраняват закачливото си поведение спрямо партньорката във връзката говори за близост и изживени сексуални удоволствия.

Не се побърквате, ако сте пропуснали секса тази седмица

1552696Thinkstock/Guliver

Изключително важен знак, че имате доверие на човека до вас е, когато не ставате подозрителни, ако човека до вас няма желание за сексуален контакт, дори и да трябва да го изчакате седмица или две. Това, че той/тя няма желание за сексуален контакт не може да намали необходимостта да продължите да изпитвате духовна близост. Именно така се преодоляват трудните периоди във всяка една любовна връзка. Готовността за общуване е по-важно от това колко пъти правите секс в седмицата или в месеца.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април