10 знака, че се радвате на пълноценен сексуален живот - I част

Не се лишавайте от ласки и бурни страсти, защото ще ви проличи!
10 знака, че се радвате на пълноценен сексуален живот - I част

Задоволените в сексуално отношение хора могат да бъдат подушени отдалеч! В случай, че не ми вярвате ви предлагам наръчник с 10 знака, по които можете да разпознаете дали човекът срещу вас има пълноценен сексуален живот.

Съмнявам се, че мнозина от вас могат да отгатнат какво се случва в спалнята на съседите или приятелите и вероятно и не ви интересува, но благодарение на списъкът с 10-те знака ще узнаете дали вие самите се радвате на пълноценна сексуална връзка. Ако нещо ви куца, то определено ще имате време за реакция.

Предлагам да се запознаете с първите 5 от списъка:

1. Чувствате се отлично в собственото си тяло

1550167Thinkstock/Guliver

Според проведено проучване в University of Texas върху поведението на група жени от 18-49 годишна възраст се оказва, че тези които са най-сексуално удовлетворени се чувстват красиви, желани и щастливи в тялото си. Не страдат от комплекси и нямат крайни мании за телесното си тегло. Самочувствието на нежния пол се изгражда на база, че са желани от партньора до себе си. В случай, че имате приятелка или вие самите сте твърде вторачени в теглото си и се извинявате или оплаквате от килограмите – да знаете има опасност да сте незадоволени!

2. Не се страхувате да поискате от партньора си, а и той е откровен в желанията си към вас


1550166Thinkstock/Guliver

"Добрият секс е въпрос в намирането на правилната рецепта", казва сертифицираният сексолог Д-р Aline Zoldbrod на SexSmart.com. Не можете да очаквате в една интимна връзка партньора ви да е врачка и да чете мислите и желанията ви! И вие и той трябва да сте отворени да изкажете на глас от какво се нуждаете по време на секс. В крайна сметка в това отношение е тъпо да има теми табута, нали?!

3. Понякога планирате сексуалните си контакти

1550170Thinkstock/Guliver

Много хора се чувстват неловко да планират сексуалните си контакти стремейки се едва ли не да възникне спонтанен пристъп на страст! Истината обаче е, че колкото повече планирате сексуалните си преживявания с партньора, толкова по-сладък и страстен ще е сексуалният ви контакт. Според специалистите планирането може да внесе огромна доза романтика, страст и новост в позите и местата, на които правите секс, което със сигурност ще внесе подправка в съвместният ви живот.

4. Не броите

1550316sxc.hu

Независимо дали го правите няколко пъти в седмицата или веднъж в месеца като че ли не е особено добър сигнал да знаете точната бройка! "Прекомерното фокусиране върху бройката говори за непълноценен сексуален живот", казва психологът Kristin Zeising от Сан Диего.

В проведено проучване публикувано в Journal of Economic Behavior & Organization изследователите споделят, че двойките които спират да броят колко пъти са имали сексуален контакт се радват на по-пълноценен и удовлетворяващ сексуален живот и освен това несъзнателно удвояват бройката на контактите, за разлика от тези които старателно броят колко пъти в седмицата или месеца са правили секс!

5. Харесвате секса

1550168Thinkstock/Guliver

Независимост от умората, ангажираността ви, дали стигате до оргазъм или не, ако обичате да правите секс с партньора ви, то нищо не е в състояние да ви възпре от бурни страсти по всяко време и на всяко място. А това ще се отрази и на блясъка в очите ви!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април