Перфектен ябълков чипс за подарък

Изненадайте близките си с този прилично здравословен и вкусен дар
Перфектен ябълков чипс за подарък

Кога за последно сте показвали на някого, че държите на него? Вчера? Онзи ден? Миналата година? Хм.

Понеже май не се сещате, ще е добра идея да се реванширате още сега за небрежното си отношение към обичаните същества. Действайте по вашия начин – с целувка, с топъл и сърдечен разговор, с мило обаждане. С малък, но скъп жест на внимание...

Все пак, ето го и нашето предложение: направете на близкия си човек ябълков чипс! Може дa спретнете въпросния специалитет по тази рецепта.

А в случай, че същата ви се струва прекалено сложна, пристъпете към следната фасулска процедура:

  • Измийте 2 хубави ябълки.  
  • Нарежете ги на тънки кръгчета, започвайки от дупета им :)
  • После наредете симпатичните сфери върху хартия за печене, сложете ги в тавичка и ги печете във фурната за около 2 часа, на 225 градуса. Обръщайте ги от време на време. Не се притеснявайте – със сигурност ще разберете кога са готови. Трябва да се посбръчкат леко и да станат хрупкави. Точно като чипс.
  • Най-важният момент обаче идва после. Сложете ги в прозрачна торбичка, която завържете с червена панделка. А отгоре закачете бележка с красиво послание. "Обичам те" звучи твърде тривиално, ама върши работа. Поднесете с усмивка или скрийте някъде, където подаръкът ви ще бъде намерен.  

Could I have that

Е, не забравяйте, че хората, с които споделяте живота си, са съкровища. Пазете ги и се грижете за тях, защото са наистина безценни. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април