Неустоима препечена филийка

С дъх на чесън
Неустоима препечена филийка

Понеже е петък и го караме лежерно, в края на работния ден смятам да ви предложа нещо адски вкусно за гризкане.

Препечете си филийки, дами и господа – от какъвто хляб искате, на котлон или в тостер. Няма значение! Ще се вържат перфектно с петъчната ви вечеря и ще обогатят кулинарните ви изживявания.

Нещо повече, преди да излапате прилично затопления от двете страни хляб, внимателно го натъркайте целия с една скилидка чесън (може и с повече).

Така филийките ви ще станат още по-вкусни, не се съмнявайте. А пък и чесънът е добър приятел на здравето, така че получавате 2 в 1. 

Междувременно, влезте тук и тук, за да си откраднете още няколко идеи за препечени вкусотии. 

Е, дерзайте! И не забравяйте да споделяте с нас малките си кулинарни тайни – ще ви бъдем изключително благодарни. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април