Перфектната дреха за прелъстяване

Перфектната дреха за прелъстяване

Червена рокля

1854137

Ако искате завършекът на вечерта да е много страстен, вашият тоалет трябва да е потопен в червено! Ярко червената рокля е за всички мацки, които обичат да покоряват с палаво излъчване.

Рокля от дантела

1854140

Най-добре роклята от дантела да обгръща цялото ви тяло, така ще събудите чувствената страна във вашия избраник. Тази дреха предизвиква непреодолимото любопитство у мъжете да разберат какво се крие под тази лека и ефирна материя.

Корсет

1854135

В дамския гардероб има много стилни вещи и аксесоари, но никой няма да отрече, че корсетът е дрехата, която всеки намира за най-секси! И все пак не може да се отрече, че това е една вечна дреха, символ на женската красота, нежност и изисканост.

Рокля с дълга цепка

1854136

Ефекта на роклята с дълга цепка, която се спуска на единия ви крак ще е просто поразителен. Изключително стилен и същевременно с това достатъчно смел израз на желанието ви. Със сигурност с рокля с цепка ще успеете да нажежите страстите.

Оголен гръб

1854138

Дрехите с оголен гръб ще ви представят с имиджа на една истинска лейди, в която обаче се крие порочен чар. Това е тоалетът, който подхожда на чувствените съблазнителки. Те умеят да покоряват бавно, но сигурно… Бъдете секси и действайте!


ключови думи:
дрехи прелъстяване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май