Червено върху ноктите

Класика!
Червено върху ноктите

Като всяка една част от дамския аутфит и лакът за нокти подлежи на модните тенденции и големите марки за козметика пускат ежегодно нови колекции. Колко са "нови" и колко са познати – за това не знаем, но знаем, че има един цвят за нокти, който никога няма да излезе от мода – червеният. 

Ако черното е най-класическият цвят за дрехи, то със сигурност същото важи за червеното, само че за нокти. Ако обичате наситените и ярки цветове върху ноктите си, тогава е задължително да имате поне един нюанс на червен лак. Той е подходящ както за горещите летни дни, така и за всеки друг ден от годината. Има жени, които залагат изцяло на този цвят, когато се лакират, и не ползват други лакове. Ето и как гримьорите тълкува употребата на червено за предпочитан цвят за маникюр:

"Ярко червените нокти показват смелост и увереност. Те са подходящи както за вечерен тоалет, така и за ежедневна визия."

Когато нанасяте червен лак, внимавайте с контура на ноктите си, защото наситеният цвят подчертава формата на нокътя, която сте избрали. Друг съвет, който не е за пренебрегване: ако маникюрът ви е в червено, задължително е и педикюрът да е в същия цвят.1008324Foter.com / CC BY-SA

Винаги е интересно там, където сме ние, а ние сме във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април