Чаровен и свеж маникюр

Можем да го наречем рибена опашка, защото прилича на такава :)
Чаровен и свеж маникюр

Хей, момичета, обявявам, че е време за лакиране! Така че организирайте се и пригответе ноктите си за приятна и освежаваща процедура. Оформете ги, премахнете внимателно кожичките, използвайте нежен скраб, за да ексфолирате кожата на ръцете. С две думи, поглезете се хубавичко.

Сега бръкнете в козметичната си чантичка и открийте три лака в свежи и добре съчетаващи се цветове. После надникнете във видеото, за да се запознаете отблизо с процедурата, която ви предстои да изпълните.

Чаровната блогърка Сара Уейт от Chalkboard Nails ще ви покаже как да си направите маникюр-рибена опашка. Предупреждаваме, че тук трябва да вложите цялата прецизност, на която сте способни, защото задачата съвсем не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед. Действайте!

Значи, да преговорим: първо нанасяме единия лак. Изчакваме го да изсъхне. Следва ред на втория. Него го слагаме върху плочката под формата на две дъги, които трябва да се съединят плътно на върха на нокътя. Хубаво е този втори лак да е по-плътен и покривен, за да не се налага да повтаряме нанасянето, което ще ни създаде допълнителни затруднения. С третия лак действаме както с предишния, но този път разполагаме декорацията още по-близо до върха. Накрая запечатваме творението с бързосъхнещ топ лак.

Е, възможно е да нацапаме пръстите отстрани, но ако това се случи, после ще отстраним излишното. Важно е все пак да сме много фокусирани, докато изпълняваме всяка стъпка, защото в противен случай дизайнът ни лесно може да се провали.

Но пък всяко усилие си заслужава, когато е налице крайният резултат. Разбира се, че ще се радваме, ако ни покажете вашата версия на днешното предложение. Сигурни сме, че ще е очарователна! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май