ХИТРИНИ ЗА КРАСОТА, КОИТО ЕДВА ЛИ ЗНАЕТЕ

ХИТРИНИ ЗА КРАСОТА, КОИТО ЕДВА ЛИ ЗНАЕТЕ

Бебешка пудра (талк)


Знаете ли, че най-обикновената евтина бебешка пудра може да направи миглите ви визуално по-дълги и гъсти? За да създадете този ефект, нанесете на памучен тампон или на чиста четка от спирала за мигли много тънък слой пудра над първия пласт спирала. След това покрийте с втори пласт спирала.

Коректор

За да направите сенките си за очи по-дълготрайни, покрийте клепачите с тънък слой коректор преди да нанесете сенките.

Прозрачна спирала за мигли

Това е наистина многофункционален продукт. Може да използвате прозрачната спирала за мигли като основа преди нанасянето на цветна спирала, като гел за вежди, вместо гел за непослушни кичури, които отказват да се съобразят с прическата ви.

Крем за студено време

Може да прилагате тези богати кремове не само за омекотяване на кожата и за защита от климатичните условия при студено време. Още едно приложение е за сваляне на грима – така едновременно ще почистите и подхраните лицето си.

Кремообразен руж

Кремообразният руж може успешно да замени червилото – впрочем, и обратният вариант не е за подценяване. Козметичните експерти съветват ако имате намерение да използвате ружа си многофункционално, да подбирате розово-червени оттенъци и да избягвате прасковените и кораловите.

Вазелин

Той е чудесен и евтин начин да поддържате кожата си в добро състояние. Подходящ е за всички участъци, включително и за кутикулите на ноктите.

Сиво-кафяви (или други тъмни) сенки за очи

Те могат да заменят молива за вежди, а някои гримьори ги използват вместо крем за корекция на контура на лицето

ключови думи:
красота хитрини

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март