Три супер подходящи прически за спорт

Помощници в тренирането
Три супер подходящи прически за спорт

Скъпи дами, ако, подобно на мен, имате гъста и необуздана грива, която ви пречи да спортувате (и не само), значи сте попаднали на правилното място – във виртуалния ми фризьорски салон!

Мда, съвсем вярно е: косата наистина може да се превърне в пречка пред добрите фитнес намерения. Но с три подходящи за тренировка прически бързичко ще я вкараме в правия път, не се съмнявайте...

Рибена кост

Сред основните предимства на тази фризура е, че прибира косата хубаво към скалпа. Това възпрепятства досадното размотаване на кичурите и понижава риска от изпотяване. Проблемът е, че въпросната прическа изисква да разполагате с по-дълга грива, както и с някой, който да ви сплете по този начин. 

В краен случай, бихте могли да съберете косата в конска опашка и отново да я сплетете - или поне една част от нея :) 

inm.com

Точно като Пипи

Продължаваме с плитките, но този път нека те бъдат две. С оформянето им, предполагам, ще се справите сами, затова действайте! Направете ги обаче по-стегнати, за да не се разпускат и разплитат лесно. Прическата безспорно е удобна, прави се бързо и ще ви позволи да спортувате необезпокоявани.

inm.com
И накрая: на кок

Ето ви още едно добро решение, подходящо и за дълги, и за по-къси коси. Плюсът му е, че отново е сравнително лесно за изпълнение. Събрана в кок, гривата трудно може да ви създаде проблеми в тренирането. 

Е, това е! Момчета, простете ми, че ви пренебрегнах по отношение на настоящата тема, но, струва ми се, при вас нещата са по-фасулски :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април