Той иска сериозна връзка, когато...

Той иска сериозна връзка, когато...

Честен е с теб, понякога болезнено Естествено, че няма да ти казва всичко в подробности, но то не е и нужно, когато усещаш, че човекът срещу теб е честен и ще изрича нещата директно. Време е да оцениш неговата честност и разбереш какво се крие зад нея, а именно сериозни намерения!


Запознава те с приятелите и роднините  Ако иска да те запознае с роднините или да те представи на приятелите си, и сама знаеш, това е сигурен знак, че нещата между вас ще продължат. Не би си правил труда ако не мислеше сериозно за вашата връзка.

Изслушва те Ако усетиш, че един мъж се сеща за детайли от това, което си му споделила, значи със сигурност те е слушал внимателно. Когато харесваме истински някой, той ни е интересен и искаме да знаем все повече за неговата персона. Ще го усетиш и в себе си - ако нямаш търпение да чуеш за неговите хобита, например, значи изпитваш нещо истинско.

Намира време за теб Не можеш да очакваш още от началото да си приоритет номер 1, но все пак бъди търпелива и оценявай времето, което той отделя за теб. Има някои момчета, които са много заети с работа и други задължения, но все пак ако търсят и намират време за теб, значи нещата вървят в добра посока за теб, ако и ти си на вълна сериозни връзки.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април