Това ли ще бъде новата най-желана жена в света?

Тилан Блондо!
Това ли ще бъде новата най-желана жена в света?

За да пробие в професията си, човек трябва да започне да работи отрано. Така е за всички професии, така е и за модата. Светът на моделите по презумпция е сложен и неразбираем за много хора. Ласкателство би било за всяка жена да я нарекат модел, но знаят ли всички, които се борят за този комплимент какво ще им струва? По-скоро не.

Светът на модата вече е отворил вратите си и за най-малките и само на преценката на техните родители се оставя изборът дали искат децата им да бъдат въвличани в тази "тъмна Индия”. Преди години 16-годишни момичета дефилираха по ревюта, облечени в новите дамски колекции. След това възрастта падна и вече не беше нещо необичайно да се видят 13-годишни девойки във фотосесии на големите марки.

Преди две години модната библия "Vogue” хвърли бомбата в световен мащаб и сложи на корицата си 10-годишния модел Тилан Блондо, облечена в лъскава рокля, с високи токове и много грим. Тази постъпка на редакторите предизвика истински скандал и мнозина обявиха открито, че това е начин да се стимулира педофилията. Все пак изборът за корица френския брой на списанието със сигурност е постигнал огромната си цел – PR, PR и пак PR. 1019333bloginvoga

Днес Тилан е на 12 години и вече е най-популярният детски модел в света, въпреки че е повече от ясно, че със сетни сили се изчакват следващите няколко години, за да премине тя официално в редиците на истинските модели. Родителите на Тилан са също известни – Патрик Блондо е френски футболист, а Вероника Лобру – актриса и телевизионна водеща. Тяхната най-голяма цел, както те признават, е да направят звезда от дъщеря си.

Специалистите в модните среди предричат успешно бъдеще на французойката и може би са много прави за това. Другият въпрос, който остава, е доколко може да падне възрастта за това да бъдеш най-желаната жена?

Вижте снимки на модела (роден през 2001г.) в нашата галерия и споделете с нас на  фейсбук страницата ни вашето мнение.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май