Снежинки по ноктите

Още една готина идея за лакиране, която се надяваме да оцените
Снежинки по ноктите

Моята маникюристка никога няма да ми направи снежинки по ноктите. Не! Тя не е по тези "глезотии", както ги нарича сама, и е на категоричното мнение, че един изчистен маникюр е къде-къде по-хубав. Според нея, всяка "бебешка" декорация само би го загрозила. Понякога се съгласявам с нея, понякога... обаче толкова имам нужда от детинско украшение, че сядам и си го правя.

Затова именно днес темата за лакиране е "Снежинки". Защо? Ами, много просто: защото са хубави, нежни, комуникират отлично с настоящия сезон, а освен всичко изброено, са и сравнително лесни за направа.

Всичко, което е необходимо за целта, е един бял лак и още един поне в друг цвят (за фон), както и приспособления за рисуване по ноктите – сещате се, продават се по козметичните магазини. Топ лакът също е необходим артикул, тъй като с него декорацията може да се запечата доста по-успешно.

Няма какво повече да ви говоря, вижте един супер елементарен видео инструктаж за перфектно "заснежаване" на пръстите. Мисля си, че и вие ще го одобрите ;)

Е, какво: казах ли ви, че е красива работа. Иди, че обяснявай на маникюристката ми... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април