Седемте фази на мъжкото влюбване

Седемте фази на мъжкото влюбване

1784434

Фаза 1: Той е привлечен от външния ви вид Както знаете, мъжете винаги са привлечени първо от външния ви вид. Още преди да е решил изобщо да ви опознава, той забелязва това как изглеждате и дали отговаряте на собствените му представи за красота.

Фаза 2: Опитва се да привлече вниманието ви Мъжът ще се опита по всеки начин да ви накара да го забележите. Може да реши да каже някоя шега на висок глас, за да я чуете и вие и да разберете колко е остроумен. Може да се постарае да измисли умна реплика, с която да ви заговори. А може и просто да ви гледа продължително време с надеждата да забележите настоятелния му поглед.

Фаза 3: Преследва ви За никого не е тайна, че мъжете обичат да преследват жените, това е заложено в природата им и в същността им на "ловци". Може би тя отвръща на погледа му, може би неволно се е усмихнала, дала е дори и малък сигнал относно това, че има някакъв интерес. И така, целта е набелязана, остава само преследването.

Фаза 4: Впечатлява ви Тя каза ДА. Добре, тази забележителна жена вече е приела поканата му за среща и той трябва да направи всичко по силите си. Тя не трябва дори да помисля за друг мъж. Той ще иска да покаже пред вас защо е уникален и с какво точно е повече от другите. Може би ще бъде по-внимателен и ще обмисля детайлите.

Фаза 5: Кара ви да се влюбите Момичета, това, което ще прочетете ама никак няма да ви хареса, но трябва да ви кажем истината. В тази фаза всичко, което той иска и цели, е вие да се влюбите в него. Мъжът няма чак толкова силни чувства към вас, но е готов да направи всичко, за да ги запали у вас. Имате два варианта: или да се подчините и да се хванете на триковете му, или пък да го мъчите още и да се правите на недостъпна. Трябва да имате предвид, че и в двата случая поемате риск, защото не всеки мъж би бил толкова настоятелен, ако усети във вас, че се дръпвате. Единственото, което трябва да имате наум е, че е възможно той да не е чак толкова влюбен във вас, колкото сте вие.

Фаза 6: Преценява дали си струвате Добре, вие вече си падате по него. Сега е време той да се разбере със себе си: дали вие сте Единствената, онази, заради която ще иска да има дълга връзка. Или ще реши да ви допусне по-дълбоко в своята душевност, или ще продължи да го играе соло.

Фаза 7: Влюбва се Реши ли, че не сте жената за него, определено ще го разберете. Вече няма да ви пише толкова, няма да ви звъни или търси, няма да бъде на разположение. Ако, от другата страна, се влюби истински, той ще бъде най-любящият човек на света и ще го усетите. Ще прави романтични жестове и ще се чувствате като на меден месец, особено в първите няколко месеца от връзката ви и ще знаете, че за него сте единствената му сродна душа.
1784433

ключови думи:
мъж влюбване фази

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март