Пролетно красиви

С няколко добри идеи
Пролетно красиви

Да, настоящият сезон е повече от очарователен, както стана ясно и от материала на любимата ни колежка Руслана Русева. Дръвчетата цъфтят, птичките пеят, а навсякъде се ширят зелени и хубави полянки. Идилия!

А ако искате и вие да бъдете очарователни, просто трябва да се доверите на ето тези няколко простички правила за красота. Сигурни сме, че ги знаете добре, но, понеже сме нахални, ще ви ги припомним в рамките на следващите редове:

Отдолу нагоре

Най-напред се погрижете за стъпалата си. Защо? Ами, защото вероятно скоро ще ви се наложи да ги обуете в сандали или най-малкото – в други подобни отворени обувки. Затова още сега прегледайте в какво състояние е педикюрът ви. А как се чувстват петите ви? Май имат нужда от ексфолиране... 

Изобщо, отделете специално внимание на външния вид на ходилата си. За целта, тук може да откриете пълен инструктаж за това как да ги вкарате набързо в добра форма.

А в случай, че сте авантюристи и експериментатори по природа, тази спа процедура сигурно ще ви хареса много :)

Под дъжда

Макар и топъл (и често – искрено освежаващ!), той е в състояние да развали прическата ви за нула време. Което означава, че е добра идея през пролетните дни да носите със себе си чадър и... гребен!

Защото влагата, както и палавият южен вятър, сериозно ще се постараят, за да разрошат косата ви.

Бонус-съвет: момичета, временно не изправяйте с преса къдриците си, ако сте благословени с такива. Просто не си струва – скоро след първите капки, вече няма да има и помен от правата ви грива. Просто оставете буклите си такива, каквито са - прелестни и необуздани.

Имайте предвид обаче, че мистър Дъжд не ви харесва и с грим. Предпочита да ви "вижда" естествени. Не е случайно, че всеки път, когато украсявате лицето си с макиаж, прави всичко възможно да го премахне... по неговия си начин.

За да установите разбирателство с природната стихия, просто гледайте да употребявате разкрасителни мазила по-рядко. Или такива, за които сте сигурни, че са водоустойчиви. В противен случай, рискувате да се маскирате за Хелоуин месеци по-рано ;)

Нищо против потта, ама...

Започна да става топличко, нали? А, както знаете, потенето е естественият механизъм на тялото за охлаждане. Супер! Проблемът е, че същият често може да бъде съпроводен с неприятна миризма и прочее не особено красиви подробности.

За да си ги спестите, трябва да спазвате добра лична хигиена и редовно да използвате дезодорант. А тук открийте няколко ефективни натурални рецепти против потене.

Е, хайде! Бъдете пролетно красиви и щастливи ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май