Приятелка за секс или жената на живота му?

Приятелка за секс или жената на живота му?

Има мъже, които са склонни да си играят с чувствата на жената и да я подлъгват дълго време, че нещо по-сериозно може да се случи помежду им.

1810551

Ако сте в подобна ситуация, добре е по-бързо да разберете как ви възприема този мъж наистина – като сладка и симпатична приятелка или като гореща и секси жена.

Има мъже, които дори са склонни да правят секс без ангажимент, с момиче, което харесват, но в което просто не са влюбени.

Ако вие обаче нямате нужда от приятел за секс, а си търсите гадже, накрая може да останете доста разочарована.

1810547

Повечето жени си лягат само с мъж, с когото тайно се надяват, че ще задълбочат връзката си.

5 брутални знака, че този мъж не е влюбен във вас, а ви възприема само като своя дружка:

1810548

1. Той изчезва по празници

Ако този мъж не е с вас на Свети Валентин, на рождения ви ден, на неговия рожден ден, на Коледа и т. н., а прекарва тези празници в друга компания, значи той не инвестира във вашите отношения много-много. Явно този мъж не ви смята за специална.

2. Той не ви се обажда без повод

Ако той ви търси само, когато иска да се видите и никога не ви се обажда просто за да ви чуе как сте, значи той няма нужда да чува гласа ви по-често. Очевидно търси някаква изгода от вас и се сеща за личността ви, само когато иска да си осигури комфорт или... да си организира среща за секс.

3. Той не ви прави част от живота си

Ако този мъж не ви запознава с близките, роднините и приятелите си, ако не ви води по почивки, не ви извежда по заведения, не прекарва свободните си дни с вас и т. н., значи той просто не желае да ви опознае по-сериозно. Той вероятно не очаква вие да бъдете част от живота му дълго време и гледа на отношенията ви като на забава без ангажимент.

4. Той не ви обещава нищо

1810552

Ако този мъж не е готов да се обвърже сериозно с вас и неговите действия показват, че се вижда и с други жени, значи той просто не е готов за връзка или просто не е влюбен във вас. Ако той държи на вашите отношения, той никога няма да иска да ви обиди или натъжи умишлено. Възможно е да не иска връзка и поради някаква друга причина – кариера, местене в друг град или държава, или ако наскоро е излязъл от друга сериозна връзка и има нужда от почивка.

5. Той просто не се старае

Ако този мъж полага минимални усилия в отношенията си с вас, явно няма интерес да започне по-сериозна връзка. Щом сте на дъното на списъка с неговите приоритети, няма смисъл да се мъчите да се изкачите като позиция. Огледайте се за друг, по-достоен мъж, който ще ви цени и обича истински и не си губете времето и надеждите с този.

1810550

ключови думи:
жена знаци приятелка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април