По-красиви през новата година

С тези бързи съвети
По-красиви през новата година

Винаги сме държали повече на вътрешната красота (само тя може да се "чувства"), но, да, грижата за външния вид също е от съществено значение. Затова бъдете... красиви и отвън, и отвътре.

Надяваме се, че следващите няколко препоръки ще ви помогнат да се справите с първата задача, та през 2014-та да сте повече от неотразимо хубави:

  • Задължително организирайте новогодишно почистване на козметичната си чантичка. Никога не забравяйте, че продуктите ви за разкрасяване си имат срок на годност. Спазвайте стриктно последния, ако не искате да се загрозите, вместо обратното.
  • Експериментирайте! Някои моди в разкрасяването безспорно са адски шантави и никак не ви ги препоръчваме. Но има други, които може би ще подчертаят и допълнително отличат хубавите ви черти. Затова не се страхувайте да пробвате новите тенденции в грижата за красотата, особено когато разполагате с финансовата възможност да ги тествате върху себе си.
  • Освежете гривата си. Задължително! В първите седмици от новата година минете през фризьорския салон и се отървете от опърпаните и сухи краища. Ако се налага, разделете се с повече коса, отколкото ви се иска. Важното е вдъхнете живот в тези кичури, да ги освободите и да ги разпуснете волно. Би било добре да си потърсите и някаква подхранваща терапия за гривата, защото може да има нужда от такава.
  • Не на последно място: през 2014-та по-често показвайте естествената си красота. Една чиста кожа и добре оформените вежди биха могли да направят всяка жена красива, без да е необходима допълнителната намеса на гримьорската четка.
  • Бонус-съвет: хапвайте добре и тренирайте редовно :)

Е, ето това е! Относно вътрешната красота, там всичко зависи от вас и нямате нужда от съвети по този параграф. 

ключови думи:
красота съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април