Ново начало за гримовете

Защото го заслужават, вие - също
Ново начало за гримовете

Гланцът ви за устни е гъст като блато, лакът ви за нокти се троши при нанасяне, а червилото ви за устни има, хм, доста странен аромат...

Мили момичета, май е дошло подходящото време за подмяна на гримьорските ви принадлежности :) Факт: ползването на козметика с изминал срок на годност е опасно и въобще не е за препоръчване.

За да ви предпазим от лоши последици по този параграф, набързо ще изброим няколко продукта и тяхната оптимална трайност. След изтичането ѝ е добре да помислите за закупуването на нови.

И така!

Спиралата "живее" горе-долу година. За този период от време (и ако е качествена) тя запазва необходимата консистенция и не засъхва неприятно върху миглите, а при добра поддръжка, си върши качествено работата до последно.

Фон дьо тенът също би трябвало да остане в тип-топ форма за срок от 12 месеца, ако, разбира се, е надежден продукт, доказал своите неоспорими качества.

Коректорът, чиято мисия също е да прикрива несъвършенствата, е работоспособен в рамките на 12-18 месеца.  

18 месеца вярно ще ви служи и пудрата за лице.

Можете да "наемете" сенките за очи за година и половина - бъдете сигурни, че за този времеви отрязък те ще съхранят свежестта и достойнствата си.

Течната очна линия не е от дълготрайните обаче - тя трябва да се подменя максимум на шест месеца, ако не искате да навреди на зрителния ви орган.

С година и половина живот могат да се похвалят червилото и гланцът за устни. Само година има лакът за нокти.

Взимайки под внимание тази информация, може би ще е добре в началото на новата година да поразчистите козметичната си чантичка и да премахнете от нея остарелите продукти :)

Това е просто съвет, дали ще го спазите... си е изцяло ваша работа! 

ключови думи:
гримове спирала червило

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април