Направи си: вампирски маникюр

Даваме ви чудна идея за лакиране за Хелоуин
Направи си: вампирски маникюр

Май стана късно тепърва да си измисляте подходяща дегизировка за празника на Вси Светии, а? Е, не се ядосвайте – следващата година ще се постараете повече и отрано. Все пак, винаги има втори шанс да се отличите с интересна идея и визия. Засега можете да компенсирате пропуска си, като си направите тематичен и нестандартен маникюр – вампирски, например.

Всичко, което ви е необходимо за целта, е:

  • бял, червен и черен лак
  • две-три сламки за пиене (прави, по възможност)
  • прозрачно тиксо
  • топ лак

Ето и самата процедура:

Най-напред, нанесете белия лак за основа. Ако прецените, че не ви е достатъчно плътен, действайте с два слоя за по-сигурно. Изчакайте го да изсъхне добре.

След това срежете малки парченца тиксо и ги налепете около плочката. Идеята е по този начин да обезопасите пръстите си от "окървавяване", разбирайте – мацане.

1091615Fitwell.bg (колаж)

Сега потопете сламка в някой от лаковете (първо в червения, после – в черния, например) и близо до нокътя духнете през нея. Очаквайте да опръскате хубавичко белия фон с "кръв". Оставете напръсканото да изсъхне, отстранете внимателно тиксото и завършете цялата процедура с топ лак, за да съхраните творението си за по-дълго време.

1091616Fitwell.bg (колаж)

1091617Fitwell.bg (колаж)

Резултатът би трябвало да е ужасяващ маникюр на вампир, който току-що е видял сметката на поредната си жертва.

Пробвайте да изпълните стъпка по стъпка предоставения ви инструктаж и не забравяйте да споделите впечатленията си с нас. С радост посрещаме всякакви идеи за лакиране, а и като цяло за разкрасяване.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май