Малък трик за красив маникюр

Избрахте ли подходящо покритие?
Малък трик за красив маникюр

Съгласяваме се напълно, че поддържането на красив маникюр понякога е доста трудоемка задача. Вероятно ви се случва всекидневно да тествате издръжливостта на лаковото покритие и вече ви е писнало да давате луди пари за скъпи процедури, нали?

Всъщност, дори и новите бързо съхнещи формули не са гаранция, че маникюрът ви ще издържи на ежедневните предизвикателства.

Остава ви вариантът някой друг да се посвети на домакинската работа вместо вас. Това звучи примамливо, но не е 100% възможно.

inm.comНещо повече: редица изследвания доказаха, че домашните задължения съдействат за изгаряне на калории. В името на добрата фигура, не е разумно да се отказвате от тях, нали?

Така че имаме по-добро предложение за вас. Ако искате хубав маникюр за по-дълго време, подберете светъл метален цвят на лака. Според маникюристи той отразява повече светлина като по този начин деликатно прикрива неприятните драскотини, резултат от редовното миене на чинии.

Ще направите добра услуга на маникюра си и ако напръскате с друг, подобен цвят, основата. Така тотално ще объркате разбирачите и те няма как да познаят кога е било последното ви посещение в салона за красота.

Какво щяхме да правим без визуалната измама? А вие как спасявате маникюра си от масово унищожение?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април