Магическа зелена маска за лице

От магданоз! Гарантирано освежаваща
Магическа зелена маска за лице

Хареса ли ви разкрасителната процедура със зелен чай, с която ви запознах в ето този материал? Много! В такъв случай ей сега ще ви забъркам още една зелена маска за лице.

Обещавам ви, че въпросният натурален продукт, както и предният, също ще освежи кожата ви и ще я подхрани. Така че бързам да го спретна, вие гледай... четете :)

Трябват ни: 

2 супени лъжици магданоз, нарязан на ситно

жълтъка на 1 яйце

1 супена лъжица течен мед

Мързеливата процедура на приготвяне е следната: Комбинираме всички съставки в блендер, до получаване на еднородна текстура.

Другият вариант е да нарежем магданоза съвсем на дребно. А след това да разбием продуктите на ръка, с вилица, което не е чак толкова трудно, де. Ама аз избирам първия метод.

Така. Зелената ви отвара е готова - в бурканче :) Ако искате да я използвате веднага, първо измийте муцунката си с топла вода. Подсушете. Нанесете маската с помощта на памучен тампон и я оставете да подейства за около 20 минути. Изплакнете. Това е!

Магданозената процедура е подходяща за нормална и суха кожа – има омекотяващо и овлажняващо действие. Не може да преобрази физиономията ви, ако сте прекалено уморени, но е чудесен начин да освежите външната си обвивка. Да ѝ помогнете да се почувства с една идея по-добре :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май