Лесни начина да съсипете брака си

Лесни начина да съсипете брака си

1778920

1. Да не съобразявате разходите с приходите си Съпругата може да демонстрира своята признателност към мъжа, като изразходва пестеливо семейните пари и се старае да използва максимално ефективно наличните ресурси. Постоянните оплаквания, че парите не стигат, и трупането на дългове и кредити не са най-добрият начин да изразите благодарността си към съпруга, който се опитва да издържа семейството.

2. Да се оплаквате постоянно На всеки му се случва да е в лошо настроение, независимо от възрастта и пола му. Но на някои мъже им се налага още с прибирането си да започнат да изслушват безкрайни оплаквания за какво ли не – от несполучлива прическа и повредена термокана, до неприятни колеги или шумни съседи. Постоянните негативни емоции потискат човека, върху когото се изливат, а мъжът възприема постоянните оплаквания от живота като намек за собствената му неспособност да помогне на любимата си и да я направи щастлива.

3. Да не обръщате внимание на мъжа си Когато децата, родителите, кариерата и приятелите се оказват на първо място сред приоритетите на жената вместо мъжа й, , последният може да реши, че не е особено важен за нея. Поставяйте съпруга си на първо място. Това може да ви се стори погрешно и неефективно, но ще се изненадате колко по-щастлив ще стане той, както и бракът ви като цяло.

4. Да използвате секс за психологическа манипулация Мъжът има нужда от физическа близост и привързаност, сексът помага на двамата да задоволят тази нужда. Сексът е начин да споделите един с друг чувствата си и интимните си желания, но не и начин да контролирате или коригирате поведението на съпруга си.

5. Да говорите на различни езици Жените обичат да говорят с намеци, а мъжете често не разбират тези намеци. Не си губете времето и не се опитвайте да поискате нещо от съпруга си със скрити и шифровани послания, които той не възприема. Бъдете открити и говорете с него директно за желанията и мислите си. Безсмислено е да отговаряте "Нищо", когато той ви пита "Какво има?". Той няма да може да прочете мислите ви, но най-вероятно ще разбере буквално думите.

1778922

 

ключови думи:
брак лесни начина

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април