Красива диадема с цветенца

Новият любим аксесоар на холивудските дами
Красива диадема с цветенца

Девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg ни подшушнаха, че диадемите с цветя са абсолютен хит сред звездните красавици. Някои от известните дами, които често могат да бъдат видени с китки в косите, са Лана Дел Рей, Ан Хатауей, Кейти Пери и много други. 

Оказва се, че модни гиганти като "Dolce & Gabbana" и "Valentino" още миналата година са включили в колекциите си флорални диадеми, вдъхновени от една страна от Фрида Кало, а от друга - от хипи движението от 60-те години на миналия век, разказват jenite. 

Добрата новина е, че вие също можете да се окичите с този перфектен летен аксесоар. Не се съмнявайте, че ще придадете на прическата си свежа и модерна визия.

967485

Дали ще се спрете на нежни малки цветчета или искате да носите върху главата си цял букет - изборът е ваш, напомнят умните редакторки на Jenite.bg. Техният съвет е да съчетаете аксесоара с по-семпло облекло, за да се превърне той в основен акцент. Съобразете цвета на диадемата с този на червилото, лака за нокти, а защо не и с обувките или чантата си.

Е, пробвайте! И не забравяйте да посещавате виртуалния салон за красота на jenite - няма да останете разочаровани. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май