Конската опашка е яка

Благодарение на този бърз и ефектен начин за постигането ѝ
Конската опашка е яка

Говорили сме и преди, че конската опашка е чудесна прическа, с която всяка дама може да блесне както в ежедневието си, така и на официални поводи. Едновременно с това е лесна за реализация и стои добре и на прави, и на къдрави коси - въобще, предимствата ѝ за безброй.

По този повод, днес възнамеряваме да ви покажем още една "конска" вариация. За да я постигнете, ще ви трябват само: четка или гребен, няколко фибички и ластик. Препоръчително е да имате на разположение и лак за коса, за да сте сигурни, че ще фиксирате качествено коафьорския резултат и, че той няма да е краткотраен.

Правите коси са по-подходящи за следващата процедура, но можете да опитате да я извършите и с леко начупена грива. Та, ако сте подготвили нужните материали, бързо преминете във видеото, което ще ви инструктира как да се раздействате по правилния начин: 

Значи, да преговорим:

1. Най-напред, топирате с четка горния слой на косата, както е показано в клипа. Фиксирате с лак и внимателно сресвате. Така постигате обем за чудо и приказ.

1163607Fitwell.bg (колаж)

2. След това събирате топираната грива отзад на главата, усуквате леко свободния край и закрепяте с фиба (може да се наложи да ползвате няколко за целта).

1163608Fitwell.bg (колаж)

3. Останалата коса събирате в малка конска опашка, която завързвате с ластик. Можете да закриете последния, като увиете около него тънко кичурче. Пак фиксирате с фиба.

1163609Fitwell.bg (колаж)

Е, това е. Пробвайте, може прическата да ви стои наистина добре и дори да се превърне във вашата любима.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май