Коледа върху ноктите

Предлагаме ви да се сдобиете с красив празничен маникюр за нула време
Коледа върху ноктите

Усещате ли го – коледният дух е навсякъде около нас! Виси по витрините на магазините, крие се измежду мандарините и другите цитрусови плодове, излежава се удобно на дивана вкъщи :) Добрата новина е, че можем да удвоим присъствието му, като си направим чуден празничен маникюр.

Знам, че се намирате в пълна готовност за лакиране, затова, без да губя повече време, още сега възнамерявам да ви поканя в следващото видео:

Значи, да преговорим цялата процедура още веднъж, искате ли? Най-напред, нанасяме безцветна основа върху плочките. След това лакираме в черно всички пръсти, но без безименните, които пък лакираме в бяло. Изчакваме лакът да изсъхне хубаво. С помощта на клечка за зъби или със специален писец за декорация нанасяме бели точки близо до върха на "боядисаните" в черно нокти. Разполагаме точките възможно близо една до друга – целта е да наподобят сняг, който току-що е покрил земята. По останалата повърхност на плочката също слагаме снежинки, но ги разреждаме за повече прегледност :)

Върху безименните пръсти ще си нарисуваме розова (може и зелена) елха. За целта, можем да ползваме шаблон от тиксо (изгледайте видеото, за да разберете как да си го измайсторите) или да действаме, доверявайки се на собствените си декораторски умения.

Накрая нанасяме топ лак, за да запечатаме и фиксираме красивата си празнична украса върху маникюра.

Ами, това е то. Искрено ще се радвам, ако пробвате да се лакирате по посочения начин – снимайте и ми покажете резултата във фен-страницата ни във фейсбук. А ако искате през следващите дни да ви показвам още страхотни коледни маникюри, посещавайте Fitwell.bg по-честичко. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април