Кои зодии изневеряват най-много?

Кои зодии изневеряват най-много?

Много хора твърдо вярват в хороскопа си и смятат, че зодиакалният знак определя характера им. Ако партньорът ви е риби, добре е да го държите под око, защото ново изследване показва, че мъжете риби изневеряват най-често. Сайтът за извънбрачни връзки AshleyMadison.com установил, че от всички негови потребители мъже най-много са представителите на зодия риби.


айтът изследвал и представителките на нежния пол, за да установи кои са най-склонни на изневери. Оказало се, че жените близнаци са най-неверни, като повечето потребителки на сайтовете за извънбрачни връзки са именно представителки на този зодиакален знак. "Не съм изненадан, че рибите оглавяват класацията, защото те са господарите на въображението и фантазията. Те се измъчват, когато любопитството им остава незадоволено", заяви астро-сексологът Кики, цитирана от БГНЕС.

Ако мъжът е скорпион, жените няма от какво да се притесняват. Жените везни пък са най-верните представителки на нежния пол. "Везните са господарите на отдадеността и партньорството.

Колкото до скорпионите, те се влюбват страстно и рядко кръшкат във връзки с ниска интензивност, така че ако очите им започнат да шарят, обикновено прекратяват връзката", обяснява астро-сексологът. "Връзката между зодиакалните знаци и склонността към изневери е интересна и изследвайки данните, трудно можем да не се съгласим, че рождената дата на човека има отношение с предразположението към изневяра. Фактът, че мъжете риби оглавяват класацията със значителна преднина трябва да послужи като предупреждение за жените навсякъде". 


ключови думи:
зодия много

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април