Как да изглеждате по слаба БЕЗ тренировки

8 хитри стратегии да се справиш с несъвършенствата на фигурата си и да изглеждаш супер секси
Как да изглеждате по слаба БЕЗ тренировки

Гърдите ти са изгубили прекрасната си форма и се чувстваш толкова подпухнала, сякаш си глътнала волейболна топка... Не е необходимо да се прикриваш зад огромни тениски или рокли до земята! Приспособи гардероба си, за да поставиш акцента над най-прекрасните си качества, докато междувременно скриеш несъвършенствата си. Имаш много възможности да изглеждаш по-слаба и в по-добра форма, без да се потиш във фитнеса и да гладуваш седмици наред. 
8 хитри стратегии да се справиш с несъвършенствата на фигурата си и да изглеждаш супер секси!

1. СТРАТЕГИЯ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОРЕМЧЕТО
Прикрий коремчето с панталони с ниска талия и топове, които падат свободно, стигайки точно под ханша. Избягвай дрехи, които са изцяло по теб, както и плътни материи около зоната на талията и ханша – имай предвид, че късите якета допълнително ще налеят плътност в тази област. Cosmo ти препоръчва топове със скосена талия, които се спускат точно под коремчето ти. Страхотна работа ще ти свърши топ с връзки, който създава илюзията за талия. Дълбоките кръгли деколтета подчертават обема на горната част от тялото ти, затова по-добре се спри на високо или V-образно деколте. Една разкроена рокля би могла да свърши чудеса с коремчето ти. Главната ти цел е визуално да намалиш обема на торса си, като поставиш контурите на фигурата си и насочиш погледите към долната част на тялото си, за да изглеждаш по-слаба в горната му част.

2. БЪДИ ВНИМАТЕЛНА В ИЗБОРА СИ НА БЕЛЬО
Ако за специални случаи си се насочила към бельо в стил Бриджит Джоунс, само и само да изглеждаш поне мъничко по-слаба, трябва да знаеш, че боксерките подчертават точно проблемните ти зони и придават допълнителен обем към силуета ти. Добрият избор на бельо ще свърши чудеса с визията ти. Спри се на по-прибран модел (за прибиране на коремчето) и внимавай бельото да ти бъде точно по мярка, без неприятни издутини и очертания около ханша ти. Размерът е от ужасно значение! Само пробвай да се набуташ в прекалено тесни гащички и ще изглеждаш дори по-пълна, отколкото всъщност си.

3. Треска за аксесоари
Подбирай аксесоарите си, така че да насочиш вниманието далеч от проблемните си зони: шаловете, обеците и колиетата са страхотен трик за подчертаване на красивото ти лице. Внимавай големината на аксесоарите да отговаря на размера ти. Ако си по-едра например, е добре да избягваш малки чанти – нещо в среден размер ще бъде пропорционално на цялостното ти излъчване. Подбери колана и обувките си спрямо панталона или полата си, така че краката ти да изглеждат много по-дълги. Ако си миньонче, сдобий се с най-високите токчета, на които успяваш да се придвижваш, за да добавиш малко към ръста си. Ако си дребничка, в никакъв случай не разделяй фигурата си на две части с широк колан или такъв в ярък цвят. За по-едрите мацки не се препоръчват големите копчета. Подчертай талията си или дължината на краката си с малко токче – дори да си висока - обувките и ботите с тънко токче ще направят долната част на фигурата ти по-фина, защото визуално ще удължат краката ти.  
 
4. РАЙЕТАТА НА ПОМОЩ

Райето е невероятно ефективен визуален измамник, стига да бъде използвано правилно: хоризонталните и диагоналните райета добавят ширина, а вертикалните дават илюзия за повече дължина. Топ, раиран диагонално, е просто най-добрият съветник за малкия бюст, но хоризонтално или диагонално раирана пола може да се превърне в същинско бедствие за по-пълните бедра. Прибягвай до диагонално райе само в случай, че имаш по-едри рамене и тесен ханш.  

5. МИСЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИ
Изобщо не си въобразявай, че широките дрехи те правят по-слаба, точно обратното. Умело подбраните дрехи, които подчертават извивките на тялото ти, без да са стегнати и силно прилепнали, са идеални за всяка фигура. Късите разкроени полички за съжаление няма да ти свършат работа, ако се опитваш да прикриеш коремче и по-едри бедра. По-добре се спри на подходящ и не прекалено тесен костюм с пола. Най-правилната дължина на полата за високите мацки е до коляното, а миньончетата най-добре да се ориентират към дължина точно над коляното и трапецовидни поли. Как да избираш полите си? Внимавай да пасват на силуета ти и да го удължават, без визуално да разделят фигурата ти на две части. Спирай се на нежни и падащи материи – шифонът и коприната се справят добре с извивките на фигурата ти. Добър вариант са и туниките от същите материи. 

6. ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ ЦВЕТНО
Тенденциите при цветните дрехи са сезонни и се носят главно през лятото. Това е главната причина да пристъпваме консервативно към тях. За да изглеждаш по-слаба, се спри на мотиви, при които дизайнерските шарки се сливат и са гъсто една до друга – прекалено голямото разстояние между всяка форма създава илюзия за по-голяма ширина. Избирай шарки, които отговарят на размерите ти – малки и пъстри, ако си слабичка и такива в среден размер, ако си по-едра. Стигнахме и до извивките, с които щампите могат да сторят чудеса. Възползвай се, за да насочиш прожекторите към най-големите си предимства – прекрасен бюст, или пък дупе тип Джей Ло.   

7. Създай правилна поддръжка за бюста си
Правилният сутиен е най-хубавият подарък, който можеш да направиш на фигурата си. Сдобий се с красив сутиен от специализиран магазин за бельо. Прекалено широкото бельо ще ти придаде кофти силует. Прекалено тесният пък ще причини неприятни издутини на гърба ти. Ако имаш малки гърди, се спри на повдигащ сутиен, за да даде илюзия за обем и да създаде извивки. Колкото и да не ти се ще, налага се да принесеш в саможертва част от големите си гърди с "минимизиращ" сутиен – това е отговорът на едрите жени за правилен сутиен.
  
8. РАЗПОЗНАЙ СВОЯ ЦВЕТЕН КОД
Със сигурност знаеш, че ако се носят правилно, черният цвят и милитъри стилът имат невероятно отслабващ ефект. А къде остават прекрасните червено и виолетово? Чифт шикозни червени обувки или убийствени оранжеви обеци са прекрасна стратегия за разчупване на скучното черно или сиво. Като алтернатива използвай тъмни цветове върху проблемните си зони (шоколадово кафява пола върху по-пълния ти ханш) и разпръсни ярки цветове върху зоните, които ти се иска да подчертаеш. Едноцветното облекло изглежда страхотно върху миньончета, защото удължава фигурата.

Източник: Cosmopolitan

ключови думи:
отслабване съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април