Изненадващи факта за щастливите двойки

Изненадващи факта за щастливите двойки

Те залагат на честотата

Професори от Университета в Колорадо са категорични, че двойките, които правят повече секс са много по-щастливи. Забележете статистиката: дори ако го правите по 4-5 пъти в месеца, това е достатъчно!

1804262

Те имат същите навици, свързани с пиенето и цигарите

Двойки, в които единият партньор пие много по-малко от другия е по-вероятно да скъсат, отколкото такива, които споделят един и същ порок.

1804259

Те са приятели

Разбира се, че сте чували вече изтърканата фраза, че най-добрите връзки се създават между приятели. Без значение дали вярвате на това или не, се оказва, че ако имате приятелство, е по-вероятно да получите и страст, и любов и онази интимност, за която копнеете от известно време.

1804264

Те спят добре заедно

Изследване на университета в Аризона показва, че жените, които спят добре, са много по-щастливи във връзката си. Освен това, научите ли се да спите уютно и приятно в едно легло, е по-вероятно да имате нещо стойностно помежду ви.

1804260

Те нямат деца

Разбира се, че е хубаво да имате деца и да оставите нещо зад гърба си, но истината е, че двама човека, които имат само себе си е много по-вероятно да бъдат щастливи.

ключови думи:
изненада факт щастие

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април