Бързи маски за лице

За чиста и свежа кожа
Бързи маски за лице

Отново сме във виртуалния салон за красота на Jenite.bg. О, да! Момичетата пак ще ни правят красиви - ще ни приготвят няколко чудесни маски за лице с вълшебно действие. 

Вие не блейте, ами си запишете днешните рецепти за разкрасяване. С тяхна помощ ще почистите порите в дълбочина и, едновременно с това, ще успокоите раздразненията.

Маска с банан

С вилица намачкайте един банан и смесете получената каша с 1 с.л. мед. Нанесете маската върху лицето и след 10-15 минути отмийте с топла вода. По този начин ще премахнете мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата си и ще отпушите порите си.

Маска с магданоз

В чаша гореща вода изсипете 1 с.л. току-що нарязан на ситно магданоз. Покрийте съда за 15 минути и след това отстранете магданоза. Течността използвайте като лосион за лице. Нанесете я с помощта на памучен тампон. 

Маска с ягоди

Намачкайте няколко по-меки ягоди и полученото пюре смесете с мед в съотношение 1:1. Нанесете маската върху предварително почистено лице и след 20 минути отмийте с хладка вода.

Маска с доматен сок

Смесете 2 с.л. доматен сок с 1 с.л. мед и разбъркайте добре. Получената маска нанесете върху цялото лице, оставете я да действа за 25 минути и отмийте. Ще останете изумени от невероятния резултат.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май