Абсолютно смахнатите моди в разкрасяването за тази година

Наложиха ги няколко известни дами, а много обикновени жени се подчиниха на въпросните тенденции
Абсолютно смахнатите моди в разкрасяването за тази година

Хей, момичета! Успяхте ли да реализирате идеала си за красота през 2013-та? Ако не сте, имате на разположение цялата следваща година, за да се правите на неотразимо хубави.

Сега обаче ви предлагаме да си спретнем заедно с вас един кратък и бърз обзор на най-смахнатите моди в разкрасяването за изминалите 12 месеца. Наложени от няколко звездни мацки, въпросните трендове тотално преосмислиха традиционното отношение към хубостта и накараха обикновените жени доста да се потрудят по отношение на ритуалите си за красота.  

Ето за какво иде реч:

Синьо! Ама червило

Видяхме го за първи път на устните на Риана, а веднага след това то оцвети усмивката и на други популярни мадами. С избора на този цвят, РиРи за пореден път доказа, че не робува на никакви модни правила и течения, а по-скоро ги създава сама. Освен синьото, през 2013-та особено актуално бе и оранжевото червило. О, да! Изисква се солидна доза смелост, за да носиш подобни шарки.   

Шините като бижута

Диамантени, златни или сребърни скоби се появиха на зъбите на куп звездни момичета, между които Лейди Гага, Мадона и др. Вместо да лекуват дефект, шините доброволно приеха роля на украшение - тенденция, която вероятно ще се задържи и през следващата година.

Вампирски лифтинг

Какво представлява? Накратко: взима се кръв от клиента, отстраняват ѝ се тромбоцитите и после същата се инжектира в кожата. Стряскащо, а? Припомняме ви, че реалити звездата Ким Кардашиян бе една от първите, изпробвали скъпата процедура с уж мощен подмладяващ ефект.

Без вежди

Ето ви един "специалитет" в разкрасяването, забъркан не от кой друг, а именно от палавата Майли Сайръс. Преди време същата "премахна" за малко рамките на лицето си. Защо? Ами, ние лично не разбрахме идеята, но редица обикновени девойки също решиха да го направят. 

1147400Instagram/Lily Allen

Цветни кичури в косата

Лилави, сини, червени - те бяха особено актуални и през отиващата си 2013-та. И макар че не винаги се вързваха с цялостната картина, доста известни красавици заложиха на тях в оформянето на светските си гриви. Не можем да споменем обаче и още един тренд в прическите: бръсненето на части от косата, обикновено - от едната страна на главата. Може би и за него трябва да виним Риана, която често прибягваше до бръснача тази година.

Е, стигат ли ви смахнати истории? Тогава спираме, добре. Съветът ни: бъдете красиви по нормалния начин и имайте едно наум относно модите в разкрасяването :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април