7 неща, по които мъжете полудяват

7 неща, по които мъжете полудяват

Природно успешните жени са...

1768665

1. Общителни

Винаги са готови да общуват, независимо на каква тема и с кого. Първоначалните им разговори с мъжете са кратки и забавни, но това не означава, че не са способни да водят комуникация и по много сериозни въпроси.

2. Непредсказуеми

Никога не се знае какво ще измислят! Понякога дори стигат до безразсъдство, но мъжете обичат "лудите глави". Тъкмо тази тяхна черта обаче им помага да прогонят рутината и скуката от своята връзка, а това са най-големите врагове на любовта.

3. Спокойни

Те контролират своите емоции и трудно нещо може да ги извади от равновесие. Независимо по какъв начин са били провокирани от своя партньор, запазват самообладание. А това им дава невероятно предимство, защото мъжете просто изтръпват при мисълта за истерична сцена, полята обилно със сълзи. И не могат да се справят с подобна ситуация.

4. Безгрижни

Особено в началото на връзката, те избягват да се оплакват и да затрупват отсрещната страна с проблемите си. Знаят, че не трябва да говорят само за неща като работа, семейство и пари. И събеседването с тях е наистина приятно.

5. Привлекателни

Без да бъдат откровено сексуални, те съумяват да възбудят огромна палитра от желания у своя партньор. Никога не забравяйте, че вулгарната голота в никакъв случай не е част от успешна тактика за привличане на мъжкото внимание за повече от две секунди!

6. Предизвикателни

Те са наясно със себе си и търсят точно толкова силна личност за свой партньор. Ето защо не се страхуват да предизвикват мъжете по неангажиращ, но нетърпящ отказ начин. Подобно поведение води след себе си засилен интерес - та нали представителите на силния пол само чакат нова възможност да се докажат...

7. Флиртуващи

Флиртът отдавна не е запазена територия само за мъже. Природно успешните дами знаят как да си служат с езика на тялото, така че да привлекат вниманието. Ако получат комплимент, не се усмихват свенливо, а се заиграват, възползвайки се от своята магнетичност. 

1768667

ключови думи:
мъже 7 неща лудост

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април