3 стъпки за премахване на подкожните косъмчета

Лесно и безболезнено!
3 стъпки за премахване на подкожните косъмчета

Страдате ли често от подкожни косъмчета, които се възпаляват? Чувствате ли се така сякаш всички околни са вперили поглед точно там, където имате прясна рана или подутина от точно такъв неприятен и немирен косъм?

Ако на тези два въпроса сте отговорили с "Да” определено ще ви е полезно да научите как лесно, безболезнено и ефективно да се справите с обърнатите терористи в кожата ви. Колегите от Prevention дори са онагледили трите стъпки, които още ви отърват от косъмчетата и неприятните последствия, а напътствията са от дерматолога Monika Kiripolsky.

Ето ги и тях:

1553647prevention.com/

Ексфолиант: Премахнете мъртвите кожни клетки по кожата над обърнатия косъм с ексфолиращ скраб.

1553648prevention.com/

Използвайте топлина: С помощта на топла кърпа и с лек натиск от двете страни се опитайте да дадете тласък на обърнатия косъм да се покаже на повърхността. На помощ тук може да ви дойде и народната медицина – използвайте парченце домат, което да престои поне час или два. След което косъмът ще излезе на повърхността, но също така можете да си купите от аптеката ихтамолов балсам, който да нанесете върху подкожния косъм.

1553646prevention.com/

Издърпайте: Когато косъма вече е видим достатъчно на повърхността на кожата, можете да го издърпате със стерилизирани пинсети.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април