140 килограма красота

В снимки
140 килограма красота

Денис Джоли съвсем не е нещастна жена с ниско самочувствие. Вече не. Въпреки своите сериозни проблеми с теглото, мадамата смело, с високо вдигната глава, ще ви съобщи: "Да, аз съм хубава".

Всъщност, Джоли преосмисля отношението си към себе си благодарение на собствения си проект "Be Beautiful". В продължение на 30 дни мадамата се снима полугола на обществени места и вкъщи, като на различни части от тялото си изписва посланието "Бъди красив".

Наблюдавайки всекидневно всяка част от фигурата си в огледалото, Денис намира причина да се заобича с всичките си недостатъци. И още: да продължи напред, въпреки редовните критики и обиди, които е принудена да понася заради външния си вид.

1047094Denise Jolly/Facebook

С личния си пример американката, която вече има немалко фенове в интернет, мечтае да помогне на жените с нейния проблем да се почувстват по-сигурни и да преодолеят неувереността си. Денис е категорична, че красотата не трябва да бъде стандартизирана и, че всеки трябва да се уважава за това, което е.

Споделяте ли мнението ѝ? Заповядайте във фейсбук, за да си поговорим по темата. А! Задължително разгледайте и кадрите в галерията, наистина са смели. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.