10 неща, които той винаги забелязва

10 неща, които той винаги забелязва

Той винаги забелязва:

1. Че сте с нова прическа

Ако мислите, че мъжете не обръщат особено внимание на косата ви, грешите. Той винаги забелязва, дори и да сте се подстригали малко, колкото да освежите вида си. Разбира също и когато сте изсветлили цвета си или сте променили формата на прическата си. Мъжете обичат дамите им да са добре поддържани.

2. Когато се преструвате, че спите, за да получите още сутрешни прегръдки

Той знае, че не спите и напълно разбира факта, че имате нужда от почивка, топли сутрешни прегръдки и малко нежност. Не е нужно да се преструвате.

3. Когато знае, че шегата му е забавна, но вие се преструвате на ядосани и обидени Много често хуморът на мъжете е малко по-груб и понякога казват неща, които са наистина забавни, но не ни харесват. Те знаят това и разбират, че трябва да бъдат по-внимателни, но и вие можете да признаете, че сте чули нещо забавно, което ви е развеселило.

4. Когато сте без сутиен Дори не е нужно да го виждат, те просто усещат.

5. Когато намирате за мило нещо, което прави Тъй като ние дамите сме много емоционални, винаги се впечатляваме, когато любимият ни направи нещо мило, от което имаме нужда. Той лесно разбира чувствата ни, чрез погледа ни, който сякаш казва: "Ето защо се влюбих в теб!" и "Довечера определено ще правим секс"


6. Когато сте си купили ново бельо Мъжът ви може и да не познава всеки тоалет, който имате в гардероба си, но със сигурност отделя специално внимание на бельото ви. Можете да се обзаложите, че той познава чудесно бикините и сутиените ви и прекрасно знае кои се свалят по-трудно и кои по-лесно.

7. Че сте запомнили нещо дребно, което е споделил с вас Приятно е, когато любимият ни човек взима под внимание, това което му споделяме. Дори и да става дума за някоя история от детството ни или просто любимият ни филм. Това се отнася с пълна сила и за мъжете. Дори и да ви се струва, че той не забелязва милите жестове от ваша страна, ще се уверите, че не сте прави. В някой хубав момент той ще ви се отблагодари подобаващо и ще ви покаже, че оценява вниманието ви.

8. Когато проявявате разбиране За господата тайната за здравата връзка се крие в разбирането. Понякога трябва просто да приемем, че любимият ни е ядосан или напрегнат по някаква причина. Не е нужно да се опитваме да го накараме да ни сподели защо, просто трябва да го оставим да си почине или да направим нещо, което знаем, че ще го ободри.

9. Когато сте обезпокоени Той винаги разбира, когато нещо или някой ви притеснява, дори и да се опитвате да скриете.

10. Когато имате нужда от близост, дори и на обществени места Той знае, че това са моментите, в които вие понечвате да  хванете ръката му или прегърнете, докато се разхождате, или сте на семейна вечеря. 


ключови думи:
10 неща забелязва той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април