4 признака, че той наистина те обича!

 4 признака, че той наистина те обича!

1734378

НЕ СЕ СТРАХУВА ДА СЕ БОРИ ЗА ТЕБ!

Понякога любовта преминава през определени усложнения. Често, поставени от нас самите, но не това е важното в случая. Важното е как вашият човек посреща проблемите и готов ли е да се бори с тях в името на връзката ви?

Ако на един мъж не му пука за вас или ви приема като сексуално забавление, няма да си мръдне и пръста за каквато и да било "борба". Той просто ще звънне на приятел, ще излезе да се забавлява, а това, че вие ще плачете цяла нощ с чаша вино в ръка, няма да го вълнува и грам.

Как стоят нещата при влюбения мъж, обаче? Без значение колко мъжкар го раздава, усети ли опасността да загуби жената, която обича, той моментално ще предприеме действия. Какви, въпрос на характер и ситуация. Но със сигурност ще измисли решение да останете заедно.

ГОВОРИ ЗА СЕМЕЙСТВО!

Не е задължително вече да е паднал на колене и да е поискал ръката ви.Достатъчно е от време на време (или пък по-често) да говори за бъдещите ви деца или за жилището, в което мечтае да живеете заедно.

Ако за дамите подобни визуализации са типични още за първите дни на запознанството, при господата се случват само, когато наистина имат силни чувства. А, решат ли да говорят директно за това, значи работата е сериозна. Не бива изобщо да се съмнявате в любовта им. 

КАЗВА ВИ ГО!

Признак, който жените, незнайно защо, постоянно пренебрегваме! Мислите ли, че е толкова лесно на един мъж да признае подобни чувства? Освен, ако не е някой ретро сваляч, който ви го изстрелва в първите минути от запознанството, можете да се доверите на думите му. С едно условие, обаче. Поне от време на време да ги казва пръв!

Защото на вашето: "Обичам те!" лесно се отговаря: "И аз те обичам". Но в случай, че сам (особено, когато е спонтанно) ви казва вълшебните думи, това е категоричен показател за силните чувства, които изпитва към вас.

Разбира се, трябва да се отбележи и вероятността той да си мисли, че ви обича, но всичките му останали действия да говорят точно обратното. В такива ситуации трябва да действате деликатно, но твърдо. Поговорете с него, кажете му кое в поведението му не ви харесва и, ако той не е склонен към компромиси, по-добре потърсете любовта някъде другаде.

ГРИЖИ СЕ ЗА ТЕБ!

Знаете ли коя е една от основните причини мъжете да не се обвързват лесно?Фактът, че повечето от тях приемат отношенията си с жената до тях и като ангажимент да се грижат за нея. Не само финансово! Господата отлично знаят, че половинката им има нужда от внимание, време, че трябва да съобразяват ангажиментите си с нея, излизанията, пътуванията… всичко!

Каква е разликата между влюбеният мъж и този, който не се интересува особено от жената до себе си? Ами първият, например, никога няма да пръсне цялата си заплата за една щура вечер с приятели. Той ще предпочете с тази сума да посрещне разходите и нуждите си и да вземе нещо необходимо на своето момиче. Или ще й направи изненада без повод. Само, за да види усмивката й! Докато вторият не само няма да се спре от подобна постъпка, ами и на другия ден ще ви иска пари на заем.

Естествено, изключваме еднократните случаи. Все пак, на всеки от нас му се е случвало да направи някоя глупост само заради купона.

 

ключови думи:
обич истина той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април