Чифт кафени чорапки насам, моля!

Анатомични, комфортни и съвсем немиризливи
Чифт кафени чорапки насам, моля!

Няма нищо по-обикновено от чифт чорапи, но някои хора всячески се опитват да променят този факт. Чорапите Atlas, например, са направени от добрите стари памук, полиестер и карбонизирано кафе. Май трябваше да се спрем на второто...

И ние се чудехме кому е нужно да слага кафе в чорап, но се оказа, че когато е обработено по подходящ начин, то действа като абсорбатор за влага и миризми, без да осмърдява краката ви на кафеварка. Това се постига посредством премахване на маслата от него и влагането му в рециклираната полиестерна прежда, която се използва за направата на вълшебните чорапки.

До настоящия дизайн на този иначе семпъл аксесоар се е стигнало след много технологичен анализ на анатомията на стъпалото, механиката на ходене, термалният му профил и разни други сложни процеси, които дори не знаем как се превеждат на български.

Производителят на чорапите се казва Ministry of Supply и набира средства за масово производство и пускане на пазара през Kickstarter, като нужната сума вече е покрита почти четирикратно. Всичко това означава, че продуктът вероятно ще се появи на пазара в близко бъдеще.

Ако се вярва на думите, Atlas попиват миризми около три пъти по-добре от всеки друг обикновен чорап и даряват краката на притежателя си с несравним комфорт по време на ходене. Бихте могли да проверите дали е така, като захраните набирателната им сметка. Най-евтината ви опция е 28 долара, което ви гарантира 2 чифта чорапи. Но това не е всичко! Трябва да си предвидите и допълнителни 20 долара за доставката. Кога ще настъпи споменатото близко бъдеще ли? Ноември тази година.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април