Четка-фонтанче?

Ще изплакне зъбите ви и всичките ви проблеми срещу 35 долара
Четка-фонтанче?

От най-ранна детска възраст се забавлявам да наблюдавам различните техники, до които хората прибягват, когато им се налага да пият вода от чешмата. Някои от тях включват употребата на една или повече шепи, други са съпроводени със сърбане директно от струята, виждал съм даже разни котешки и кучешки изпълнения с език. Засега сякаш най-културният и обществено приемлив измежду тях е НАЧИНЪТ с чашата.

Само че когато този начин трябва да бъде приложен в контекста на устната хигиена, тогава нещата стават особено забавни. Сещате се – вие сте с пяна на уста, чаша в едната ръка, четка в другата, после пяната отива в чашата, четката в канала, вие псувате, хвърляте четката, миете чашата, после пак я пълните с вода и т.н.

Глупости! Обзалагам се, че подобно нещо не се е случвало на нито един от вас. Но защо тогава един човек на име Скот Амрон е почувствал необходимост да изобрети (!) алтернатива на всички изброени дотук техники? Аз нямам никакви предположения.

Нискотехнологичното, но привидно идейно изобретение (?!) изпълнява две невероятни задачи. Първата е, че ви помага да измиете зъбите си по същия начин, по който го правят и всички подобни нему продукти. Втората е, че улавя струята, която тече надолу от чешмата ви през един специален отвор и я изкарва в посока нагоре през друг, още по-специален отвор. Представете си нещо като биде за уста. Предполага се, че същото спестява на хората такова огромно количество несгоди в банята, че те са готови да заплатят за него 35 долара.

По-нетърпеливите от тях могат да направят предварителна поръчка срещу зашеметяващите 22 долара, но трябва да имат предвид, че ще им се наложи да почакат материализирането на тази инвестиция чак до ноември. Господин Амрон е отишъл толкова далеч в небрежния си оптимизъм, че е предвидил и възможност за поръчването на 900 броя четки за УНИКАЛНАТА (!!!) цена от 9 500 долара. Оригиналният прототип пък се предлага за 3 800.

Извинете, ама аз по-скоро бих си измил зъбите с четката за тоалетна чиния. Хайде, де, опитайте се да кажете нещо хубаво по въпроса!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май