Цял квартал от картон

Готина идея за най-малките и добър начин за рециклиране на празните кашони
Цял квартал от картон

На днешните деца никак не им липсват играчки - направо за затрупани с такива :) Но когато аз бях малка, нещата стояха другояче.

Със сестричката ми имахме една-две кукли и същия брой плюшени играчки. Толкова. Трябваше да впрягаме въображението си непрекъснато, за да си измисляме какви ли не неща за забавление. И, ако питате мен, точно това му беше хубавото. Правехме си влакче от столове, тунели и лабиринти от одеяла и завивки, а най-често ползвахме празни кашони за направата на какво ли не :)

Ако последните са големи (от хладилник), например, от тях може да се измайстори перфектна къщичка за игра, даже няколко, даже цял квартал! На подобна идея попаднах наскоро и бързам да ви я покажа, защото съм сигурна, че ще ви хареса. Гледайте:

1070849A Beautiful Mess

Всичко, което е необходимо за направата на този детски "комплекс", са само няколко кашона, тиксо, лепило, опаковъчна хартия или тапет и ножичка. Допълнителните украси също вършат работа.

А най-хубавото е, че малчуганите могат да се включат в строежа на къщичките и да се забавляват. Готино, нали?

Значи, действайте! Резултатите ми покажете във фейсбук, ще се радвам да ги видя и да ви поздравя лично за проявената креативност.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май