Цветът на колата отразява характера ви

Цветът на колата отразява характера ви

Днес автомобилът е не само част от ежедневието ни, но и наш втори дом. Затова избрахме да се спрем на тема, свързана с цвета на автомобила и какво показва той за притежателката си. Възможно ли е цветът на колата да отразява нещо от вашия характер?

О, да! Често той е пряк психологически сигнал за това как искаме околният свят да ни възприема. Върху този избор влияят много фактори – например възрастта и полът, както и кои са най-достъпните и популярни цветове на пазара. Но това не е всичко. Характерът на колата е толкова важен, колкото и характера на дамата, която го кара. Може да приемете тези наблюдения със зрънце скептизизъм, но ето какво според експертите казва цветът на колата ви за вашата личност.

Металик или Бяла: Модерна жена с безкомпромисен вкус Ако колата ви е металик или бяла, вие се стремите да се представите на околния свят с едно свежо, младо, модерно лице. Тези светли цветове се асоциират с чистота и честност.

1789545

Сребристото показва, че имате висок статус в света и не се страхувате да го покажете, а бялото предполага, че притежавате безкомпромисни вкус и елегантност. Колата в светъл цвят има нужда от постоянни грижи. Moже би е идеална за капризни дами, които искат всичко да е перфектно.

1789546
Червена: Шеметна и силна дама Амбициозните и енергични дами вероятно ще изберат червена кола. Червеното излъчва енергия, сила и готовност за действие. Червената кола обикновено сигнализира увереност и жизнерадостност.

1789548

Жените, които карат червени коли са принципни, но и много избухливи натури. Взискателни са, както към себе си, така и към околните. Знаят какво и как искат да получат. Все пак червения цвят е символ на сила и власт. Във всеки случай червената кола крещи "Погледни ме!”, защото очарователната дама в нея е убедена, че има с какво да впечатли света.

Синьо: Обаятелна дама, на която всеки може да разчита Синьото сигнализира стабилност, доверие и спокойствие. Най-често това е цветът, който майката би избрала за семейната кола. Синьото излъчва приветливост и сигурност.

1789544

Дамите, които избират синьото за цвета на колата си са в хармония с духа и тялото, а това ясно показва, че може да им се гласува доверие. Такива хора са изключително надеждни и предани на всяка кауза, с която се заловят. Сините коли в последно време не бяха много популярни, но тази тенденция скоро ще се промени, особено сред жените купувачи.

Бежово/Кафяво: Жена на сигурността и контрола Като солидността на планински масив, или въздържаността на монашеска роба, кафявото излъчва спокойствие и мир. Предпочитанието към кафяво или бежово може да каже доста и за отношението ви към парите. 

1789547

Жена, която предпочита о, не иска да пилее излишни пари за дребни и ненужни вещи. Тя търси стойност и трайност в покупките си и не се интересува от капризите на модата. Притежателките на кафяви автомобили са спокойни натури и обичат да държат нещата под контрол. 


ключови думи:
кола отразява характера

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април