Цветен дом за фитнес шалтето

Специална и модерна чанта за любимата постелка
Цветен дом за фитнес шалтето

Няма майтап, няма измама – пролетта дойде най-накрая. Е, вярно, че е малко студена, но е тук и този факт ни носи тонове положителни емоции.

Та, не знаем за вас, но ние посрещнахме новия сезон, пременени в шарено спортно облекло, напълно готови за спорт. Само едно нещо ни липсва обаче – подходящ сак, в който да носим фитнес шалтето си. А знаете, че то е едно от любимите ни неща

Затова решихме веднага да се разтърсим и попаднахме на ето този страхотен модел. Той е дело на PrАna - моден бранд, специализиран в производството на удобно облекло и екипировка за йога и за скално катерене.

А чантата, за която става дума, е наистина уникална и забавно цветна. Изработена е от ватирана материя – подобна на тази, от която по принцип се правят юрганите. Нещо повече, изглежда сякаш буквално е съшита от такива завивки. Яко!

Производителите гарантират, че сакът е изключително удобен за носене и ни го предлагат в няколко модела (с различни бродерии по него и в три разцветки - бяла, кафява и черна). Бонусът е шареното джобче отпред, както и дръжката, чиято дължина може да се регулира.

PrAna

PrAna

Цената на сладурската чанта е 40 долара, което ни се струва сравнително добра оферта. Лошото е, че брандът не е предвидил доставка до България, но ние сме изобретателни – все ще намерим начин да си осигурим готината вещ.

Е, това е то - след като намерихме дом за любимата постелка, нека попитаме и вас: вие как разнасяте вашата? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май